In de omgeving van Molecaten Park Het Landschap, Wateren

Drents-Friese Wold; een verrassend stukje Nederland

Weg van de grote steden en op de grens van de provincies Friesland en Drenthe vind je een verrassend mooie en eeuwenoud natuurgebied; het Drents-Friese Wold. Het gebied kent een bijzonder rijke historie en een veelzijdigheid aan bossen, heidevelden, zandverstuivingen en meren. Al fietsend, wandelend of vanaf de rug van een paard zul je de mooiste plekjes ontdekken. Hopelijk word je getrakteerd op een overstekende schaapskudde of een roodharige Schotse Hooglander!

Iets verder weg, maar beslist te doen voor een dagje; varen op de Friese Meren of een bezoek aan een Waddeneiland! Kleine kinderen mee? Zij beleven gegarandeerd veel plezier in Attractiepark Duinen Zathe, het Kameleondorp of Flippies Pretpaleis!

Bekijk onze tips voor dagjes uit tijdens je verblijf op Molecaten Park Het Landschap.
Molecaten Outdoor Drenthe Molecaten Park Kuierpad 01 klimpark

Leerzaam, spannend, leuk of juist actief. Voor kinderen valt er genoeg te beleven in één van de vele attractie- en/of dierenparken.

Meer info
Omgeving Molecaten Park Het Landschap 01

Stap op de fiets, trek de wandelschoenen aan en ontdek het verrassend mooie Drents-Friese Wold, Dwingelderveld, De Alde Feanen en Friese Wouden.

Meer info
Omgeving Molecaten Park Het Landschap 16

Vijfduizend jaar geleden woonden op de grens van Friesland en Drenthe al boeren; genoeg te ontdekken op gebied van cultuur!

Meer info
Ontspanning 1

Voor de één is dat een dagje winkelen in een mooie stad, een ander brengt liever de tijd door in de stilte van de natuur.

Meer info
Omgeving Molecaten Park Het Landschap 14

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Het Landschap? Bekijk snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan.

Meer info