Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op Molecaten Park Het Landschap?
Selecteer hieronder de maand waarin je verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

mei 2022

mei t/m oktober

Friese streekmarkt, Oldeberkoop

Op de markt, die gehouden wordt in het centrum van Oldeberkoop, staan ruim 20 standhouders klaar om je hun producten te laten proeven en je het verhaal achter deze producten en hun bedrijf te vertellen.

Lees meer >
5 t/m 25 mei

Reuzenrad, Drachten

Een hele leuke activiteit voor jong en oud.

26 mei

Oldtimerdag, Hoornsterzwaag

Al 25 jaar tref je de meest bijzondere old- en youngtimers, auto’s, motoren en bromfietsen, op het Oldtimerfestival in Hoornsterzwaag.

Lees meer >
26 mei

Dauwtrappen, Munnekeburen

Kom tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 26 mei met ons in de vroege ochtend dauwtrappen.

26 mei

Dauwtrappen op Hemelvaartsdag, Appelscha

Kom samen met de gids van Staatsbosbeheer dauwtrappen in het Drents-Friese Wold en ontdek het Aekingerzand in het ochtendgloren.

Lees meer en meld je aan >
27 mei

Crea en smulmarkt, Bakkeveen

Een gezellige, inspirerende markt, waar je je geen moment zal vervelen! In het centrum zullen meer dan 40 kramen worden bemand door ondernemers en bedrijven uit de regio.

Lees meer >
28 en 29 mei

Blaze! Festival , Centrum Heerenveen

De stichting BLAZE! (Bigband Heerenveen en De Glasblazers) organiseert zaterdag 28 mei een muziekfeest in het centrum van Heerenveen. Vanaf 12:00 uur is er muziek door het gehele centrum en 's avonds op de Oude Koemarkt een groots concert met Blues, Jazz, funk, fusion en rock and roll!

29 mei

Boerestreekmarkt, Appelscha

Op de markt in Appelscha maak je kennis met de gezelligheid die het gebied te bieden heeft. Ook vind je op de markt leuke producten uit de regio en ontmoet je er andere mensen!