Highlights animatieprogramma Molecaten Park Het Landschap

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2023 heeft een aantal leuke highlights. Dit zijn activiteiten die je niet wilt missen tijdens je verblijf op ons park. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Donderdag 27 juli

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Geer Natuurbeheer

Geer van Natuurbeheer

Zaterdag 29 juli

Tijdens dit mobiele en educatieve spelprogramma neemt onderzoeker Gerard de Vos kinderen mee op een quiz-expeditie rond de werled. Samen ontdekken ze alles over dieren, insecten, bomne, planten en wat je kunt doen om beter met de aarde om te gaan!

Foto Marc Luijben Goochelshow 1

Goochelshow met Goochelaar Marc

Dinsdag 1 augustus

Goochelaar Marc speelt in op het inlevingsvermogen en kleurrijke fantasie van zijn aanwezige publiek. Door een diversiteit aan kleurrijke magische voorwerpen, grapjes en zijn vlotte babbel neemt hij iedereen mee in een magisch verhaal. Deze familiegoochelshow is gericht op kinderen en volwassen van alle leeftijden. 

Kindermusical

Donderdag 3 augustus

Er zal door jonge talenten hard worden geoefend om een spetterende show neer te zetten voor jullie! Dit mag je zeker niet missen! Deze musical wordt door de kinderen zelf opgevoerd.

Foto Voetbal dart

Voetbal Clinic

Dinsdag 8 augustus

In deze voetbalclinic worden allerlei skills en trucs gedaan, die je kan gebruiken bij het voetballen. In verschillende groepen ga werken aan je techniek en uithoudingsvermogen.

Foto Science workshop

Science workshop

Donderdag 17 augustus

De kinderen zijn samen met een begeleider eventjes echte junior onderzoekers. De workshop wordt afgewisseld met een uitleg en verrassende en spectaculaire demonstratieproefjes.

Foto Noovids Party 2

Beachparty

Zaterdag 19 augustus

Hoor jij ook de tropische klanken? Trek je hawaishirt of je rietenrokje aan! Het is tijd om helemaal los te gaan op de beachparty!

Foto Drumtastic2

Drumtastic

Dinsdag 22 augustus

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.

Foto Graffiti Spuiten

Graffiti Workshop

Dinsdag 29 augustus

Op echte doeken gaan we met je naam, iets gaafs maken! Tijdens deze workshop worden de uniekste creaties in graffiti gemaakt!