U bent hier:  Home Het Landschap Animatie Highlights

Highlights animatieprogramma Molecaten Park Het Landschap

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Dinsdag 1 mei 2018

Timmerfestijn
Gewapend met alle benodigde materialen gaan de kinderen aan de slag om een mooi bouwwerk te maken van hout. Timmeren met echte hamers en spijkers, schuren, vijlen en druk aan de gang met houtlijm.

Zaterdag 21 juli 2018

Prinses Hanna
Gehuld in een prachtige prinsessenjurk komt Prinses Hanna langs om met de kinderen te spelen, zingen en dansen. Een wandelend sprookje dat alle kinderen zal omtoveren tot echte prinsen en prinsessen.

Zaterdag 28 juli 2018

Schuimparty
Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Woensdag 1 augustus 2018

Burgemeester van Buiten
Met het BeleefBuitenAtelier reist de Burgemeester van Buiten door het land om kinderen weer te laten genieten van ouderwets buitenspelen en daarnaast kunnen zij meedoen aan leuke workshops.

Donderdag 2 augustus 2018

Tech Lab
Bij de Tech Lab beleven kinderen van 5 tot 15 jaar techniek op stoere wijze. Construeer Downhill Racers, speel met tandwielen bij Mechanica of creëer een bijzondere kettingreactie.

Donderdag 9 augustus 2018

Spooktocht
Een spooktocht vol enge figuren en angstaanjagende karakters die je de stuipen op het lijf jagen... Een spannende tocht om niet te willen missen!

Zaterdag 11 augustus 2018

Bubble Balls
Bubble Ball is de nieuwste aanwinst op het gebied van sport en recreatie. Bestaande of nieuwe spellen krijgen een extra dimensie met de Bubble Ball.

Donderdag 16 augustus 2018

SUP Clinic
De uit Hawaï overgewaaide rage is nu ook in Nederland erg populair. Suppen is de snelst groeiende watersport ter wereld. Suppen is hot!