U bent hier:  Home Het Landschap Animatie Highlights

Highlights animatieprogramma

Bekijk de highlights van het animatieprogramma op Molecaten Park Het Landschap

Highlights zomervakantie

Exacte data van de highlights volgen later.

Techniekfabriek
Bij de Techniek Fabriek beleven kinderen van 5 tot 15 jaar techniek op stoere wijze. Construeer Downhill Racers, speel met tandwielen bij Mechanica of creëer een bijzondere kettingreactie.

Fun Workout met Sam
Sam is actief, enerverend, gezellig, hyper, communicatief, kindvriendelijk en vol passie in zijn activiteiten. De hyperactieve Sam weet zonder problemen de aandacht van de kids te krijgen. Maar dat niet alleen, ook de ouders krijgen een taak tijdens zijn workouts.

Schuimparty
Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Timmerfestijn
Gewapend met alle benodigde materialen gaan de kinderen aan de slag om een mooi bouwwerk te maken van hout. Timmeren met echte hamers en spijkers, schuren, vijlen en druk aan de gang met houtlijm.

Burgemeester van Buiten
Met het BeleefBuitenAtelier reist de Burgemeester van Buiten door het land om kinderen weer te laten genieten van ouderwets buitenspelen en daarnaast kunnen zij meedoen aan leuke workshops.

Prinses Hanna
Gehuld in een prachtige prinsessenjurk komt Prinses Hanna langs om met de kinderen te spelen, zingen en dansen. Een wandelend sprookje dat alle kinderen zal omtoveren tot echte prinsen en prinsessen.

SUP Clinic
De uit Hawaï overgewaaide rage is nu ook in Nederland erg populair. Suppen is de snelst groeiende watersport ter wereld. Suppen is hot!

Bubble Balls
Bubble Ball is de nieuwste aanwinst op het gebied van sport en recreatie. Bestaande of nieuwe spellen krijgen een extra dimensie met de Bubble Ball.