Highlights animatieprogramma Molecaten Park Het Landschap

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2024 heeft een aantal leuke highlights. Dit zijn activiteiten die je niet wilt missen tijdens je verblijf op ons park. We hebben de highlights op een rijtje gezet. 

Foto Robot bouwen

Robotjes bouwen

Dinsdag 23 juli

Met afval als grondstof gaan we ontwerpen, bouwen en programmeren we met de BYOR-kit robots, apparaten of interactieve kunstobjecten
Nieuwe highlight

Techniek4Kids

Woensdag 31 juli

Hoe cool! Bij deze activiteit is er een techniekkar aanwezig, waarbij er gekozen kan worden uit diverse activiteiten. De kinderen kunnen aan het solderen, timmeren of aan de slag met het glas graveren. 
Foto Marc Luijben Goochelshow 1

Goochelshow met Goochelaar Marc

Vrijdag 2 augustus

Goochelaar Marc speelt in op het inlevingsvermogen en kleurrijke fantasie van zijn aanwezige publiek. Door een diversiteit aan kleurrijke magische voorwerpen, grapjes en zijn vlotte babbel neemt hij iedereen mee in een magisch verhaal. Deze familiegoochelshow is gericht op kinderen en volwassen van alle leeftijden. 
Foto Voetbal dart

Voetbal Clinic

Dinsdag 6 augustus

In deze voetbalclinic worden allerlei skills en trucs gedaan, die je kan gebruiken bij het voetballen. In verschillende groepen ga werken aan je techniek en uithoudingsvermogen.
Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Woensdag 14 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!
Foto Science workshop

Science workshop

Zaterdag 17 augustus

De kinderen zijn samen met een begeleider eventjes echte junior onderzoekers. De workshop wordt afgewisseld met een uitleg en verrassende en spectaculaire demonstratieproefjes.
Foto Drumtastic2

Drumtastic

Dinsdag 20 augustus

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.