Animatie op Molecaten Park Het Landschap, Wateren

Een programma vol vertier voor jong en oud!

Molecaten Park Het Landschap is een park voor alle leeftijden. Voor kinderen en volwassenen worden hier de leukste activiteiten georganiseerd! Naast de activiteiten voor kinderen, worden zeker ook de volwassenen niet vergeten met bijvoorbeeld gezellige avonden met (live)muziek.
 

  • Periode: 2 juni t/m 2 juli
  • Zomervakantie: 3 juli t/m 16 augustus

In de periode 8 mei t/m 5 juli hebben we een animatieprogramma vol leuke en creatieve tips om bij de eigen caravan, accommodatie óf in de omgeving te doen! Bij de receptie liggen materialen klaar voor de knutseltips in het programma. Neem graag zelf eigen stiften, lijm en een schaar mee.

Vanaf 3 juli organiseren onze animatieteams een aangepast animatieprogramma op de Molecaten parken, die voldoet aan de corona maatregelen van de overheid en het RIVM.
 

Bekijk het dag-tot-dag programma
Animatie Molecaten Park Het Landschap 03

Het animatieprogramma van 2020 heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen!
We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.

De highlights van 2020 zijn onder voorbehoud. We volgen nauwlettend de berichtgevingen van het RIVM en de overheid.

Bekijk de highlights
Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 01

Knuffel-de-knuffel met Molly & Caatje

Héééél lang geleden kwamen er door een tornado twee kleine schildpadjes terecht bij Molecaten. De schildpadjes zijn nu groot en helemaal verknocht geraakt aan het leven op het Molecaten park. Ze willen nooit meer terug naar ‘Schildpaddenland’. Molly & Caatje doen graag een dansje en bij een spelletje of wedstrijd zijn zij de enthousiaste supporters. Kom naar de ‘Meet & Greet’ voor de mooiste knuffelfoto van de vakantie!

Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 02

  • owh wat zijn ze leuk, onze Molly & Caatje!
  • klik hier voor alle kleurplaten: Molly als kunstenaar, voetballer, ...op de wc! Caatje als danseres, tennister, ...onder de douche... Kleur ze allemaal!
  • Super leuk: ons Molly & Caatje Memory spel.

Kleurplaten