Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Bosbad Hoeven? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

juli 2020

17 t/m 26 juli

Tilburgse Kermis, Tilburg

Ruim 200 attracties, 3 kilometer kermis, meer dan een miljoen bezoekers. Vervelen hoef je je zeker niet tijdens de Tilburgse kermis. Of je nu van theater, zinger of dansen houdt; er is voor ieder wat wils!

19 juli

Koorepikke, Rucphen

Op 19 juli vindt alweer voor de 33e keer het jaarlijkse Koorepikke plaats op de roggeakker in de Heemtuin Rucphen. De roggehalmen worden dan op traditionele wijze met de zicht gemaaid en op schoven gezet. Wie wil, mag een handje helpen. Het is dan wel van belang dat je stevige schoenen draagt voor de veiligheid.

Lees meer >
23 t/m 26 juli

De Krabbenfoor, Bergen op Zoom

Tijdens de jaarlijkse Krabbenfoor laten de Bersge ondernemers zich van hun beste kant zien met mooie aanbiedingen, terwijl de verenigingen je kennis laten maken met het Bourgondische hart van Bergen op Zoom. Straten en pleinen vol kramen, boeken, kunst, culinaire lekkernijen, kinderactiviteiten en attracties.

Lees meer >