U bent hier:  Home Bosbad Hoeven In de omgeving Evenementenkalender

Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Bosbad Hoeven? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

juli 2017

21 tot en met 30 juli 2017
Tilburse Kermis, Tilburg

10 dagen lang het grootste evenement van de Benelux. Dit jaar ligt de nadruk op een zeer gevarieerd aanbod, flink wat nieuwe attracties.

Lees meer >
22 juli 2017
Zomerpodium Roosendaal, Roosendaal

Midzomernacht kampvuur concert.

Lees meer >
23 juli 2017
Blommenkindersfestival, Roosendaal, Vrouwenhofpark

Voor de 11e maal organiseert Roosendaal het Blommenkindersfestival. Met op 3 podia live optredens van 11 bands en artiesten, muziek uit de sixties, seventies en eightties. Ook een leuke festivalmarkt.

Lees meer >
23 juli 2017
Marché Hoezee, Breda, nieuwe veste

Marché Hoezee is een kleinschalige kramerij, een creatieve en bijzondere markt, met prachtige producten. Een plek om te blijven hangen met een drankje of wat lekkers. Een heerlijke plek om samen te komen. Marché Hoezee is niet 'gewoon een markt', maar een markt mét! Met aandacht, met humor, met inhoud en met een randprogrammering. Oren en ogen krijgen de kost en er valt altijd wat te leren. Bij Marché Hoezee wordt kennis gedeeld. Ambacht staat namelijk hoog in het vaandel.

26 juli 2017
Acht van Chaam, Chaam

Nederlands Oudste wielerwedstrijd voor profs en wordt jaarlijks op de eerste woensdag na de Tour de France gereden. Met optredens van diverse artiesten.

30 tot en met 31 juli 2017
Draai van de Kaai 2017, Roosendaal

De Draai van de Kaai 2017 wordt één groots tweedaags wielerspektakel! Topsport staat centraal met snelheid, sfeer en sensatie. Zondag 30 juli trappen we De Draai af met race- en mountainbike toertochten. Ga voor snelheid en race samen met je vrienden- of bedrijventeam dwars door onze mooie regio West-Brabant. Ga je voor sensatie? Neem deel aan de mountainbike toertochten in en om de stad Roosendaal en rijdt onze favoriete trails. Ontmoet na afloop diverse profploegen tijdens de fan- en businessmiddag en kom 's avonds naar De Draai draait 90's met diverse live artiesten.