U bent hier:  Home Bosbad Hoeven In de omgeving Evenementenkalender

Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Bosbad Hoeven? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

oktober 2018

5 september t/m 21 oktober
BredaPhoto, BREDA (Diverse locaties)

BredaPhoto International Photo Festival is een fotografiebiënnale in Breda. Dit jaar zal de achtste editie van het festival plaatsvinden. Een groot aantal topfotografen uit binnen- en buitenland exposeren dan in de buitenruimte en beeldende kunstinstellingen in de stad. BredaPhoto toont state of the art van hedendaagse fotografie aan de hand van het thema voor dit jaar: 'To infinity and beyond'

Lees meer >
20 september t/m 25 oktober
Bijzondere films, OUDENBOSCH (Filmtheater Fanfare)

Elke donderdagavond een bijzondere film met inleiding in de Utopiazaal van het Markland-college

Lees meer >
28 oktober
van Oers Marathon Brabant, ETTEN-LEUR ('t Witte Paard)

35 jaar geleden werd de eerste Marathon Brabant gehouden in Etten-Leur.  Extra reden om deel te nemen aan de Van Oers Marathon Brabant. Loop deze herfstklassieker met het mooie parkoers door haar grote verscheidenheid: in het centrum met zijn bruisende sfeer, de ruime vlakke wegen in het buitengebied en het prachtig natuurgebied Pannenhoef, getooid in mooie herfstkleuren. Het parcours is overal vlak en verhard. Er is voor elke loper of loopster een uitdagende afstand: een hele marathon, een halve marathon, 5 km, 10 km, familieloop, bedrijvenloop en een estafette marathon. 

Lees meer >