U bent hier:  Home Bosbad Hoeven In de omgeving Evenementenkalender

Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Bosbad Hoeven? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

juni 2018

23 juni t/m 1 juli
Champions Trophy 2018, BREDA (Hockeyclub Breda)

De Champions Trophy voor herenteams 2018 wordt gespeeld in Breda. Het is het meest prestigieuze hockeytoernooi ter wereld. Alleen de zes beste hockeylanden doen er aan mee. Het bestaat sinds 1978 en het wordt om de twee jaar gehouden. Dit jaar echter voor het laatst!

Lees meer >
29 t/m 30 juli
Boeken-, platen- en CD-markt, ROOSENDAAL (St. Josephkerk)

Voor een fractie van de nieuwprijs koopt u hier mooie boeken, platen of cd's. Ook kunt u gewoon even binnenlopen voor een kopje koffie, thee of n gezellig praatje. Opbrengst komt ten goede aan het onderhoud van de Josephkerk.

Lees meer >
30 juni t/m 1 juli
Brabantse Ruiterdagen, OUDENBOSCH (terreinen van Hunter-Douglas)

Op zaterdag en zondag barst het paardenspektakel van het nationaal concours hippique de 'Brabantse Ruiterdagen' weer los. Spring- en dressuursport op topniveau met zo'n 1500 ruiter/paardcombinaties. Je hoeft geen verstand van paarden of paardensport te hebben om dit evenement te waarderen. Het gaat om zoveel méér! Een levendige zomerfair, en een speels kinderdorpzijn de overige aantrekkelijke ingrediënten die invulling geven aan een genoeglijke Brabantse ambiance. Entree is gratis!

Lees meer >
30 juni
Drive in Bioscoop, ZUNDERT (zie website voor locatie)

Filmvertoning met Frans tintje in de open lucht voor iedereen op wielen, (oldtimers voorrang)

Lees meer >