U bent hier:  Home Bosbad Hoeven In de omgeving Evenementenkalender

Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Bosbad Hoeven? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

december 2018

6 december t/m 6 januari
Ice World Roosendaal, ROOSENDAAL (Markt)

Ice World Roosendaal is dé winterattractie in het stadshart van Roosendaal. Voor schaatsliefhebbers is het de tijd om hun ijzers onder te binden en de baan op te gaan. De ijsbaan heeft een maatschappelijke, sportieve en recreatieve functie. De baan ik ook ideaal voor een verjaardags-, kerst- of nieuwjaarsfeestje. Curling, schaatsen en ijsfietsen is op afspraak mogelijk.

Lees meer >
13 t/m 15 december
Grande Finale Roosendaal 750 jaar., ROOSENDAAL (de Kring)

Het symfonisch popconcert Grande Finale wordt gepresenteerd door een groot orkest dat bestaat uit zangers, strijkers, blazers en ritmesectie. Het veelzijdige orkest van Grande Finale is thuis in alle muziekstijlen die in Roosendaal te vinden zijn en werkt op bijzondere wijze samen met de oorspronkelijke bedenkers en uitvoerenden om de meest memorabele evenementen van Roosendaal 750 te herbeleven op een nieuwe en verbindende manier. Een terugblik op het 750-jarig bestaan, maar ook schept het verwachtingen voor de toekomst. Deze belevenis overweldigt de grote zaal van schouwburg de Kring met een afsluitend programma dat barst van Roosendaals talent!

Lees meer >