Animatie op Molecaten Park Bosbad Hoeven, Hoeven

Een gevarieerd programma voor jong en oud!

Het animatieprogramma op Molecaten Park Bosbad Hoeven staat boordevol leuke activiteiten voor alle leeftijden! Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat is hier voor iedereen wat te doen. Kinderen, jeugd, volwassenen: met dit bomvolle animatieprogramma heeft iedereen een fantastische vakantie!
 

Er zal tot 1 juni geen animatie plaatsvinden op de Molecaten Parken. Dit is besloten n.a.v. de maatregelen, omtrent het Coronavirus, die zijn opgelegd vanuit de overheid en het RIVM. 

  • Weekenden in de periode: 5 t/m 28 juni
  • Zomervakantie: 3 juli t/m 30 augustus
  • Herfstvakantie: 9 t/m 25 oktober

Bekijk het dag-tot-dag programma
Foto Henk Pieterse

Het animatieprogramma van 2020 heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.

Bekijk de highlights
Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 01

Knuffel-de-knuffel met Molly & Caatje

Héééél lang geleden kwamen er door een tornado twee kleine schildpadjes terecht bij Molecaten. De schildpadjes zijn nu groot en helemaal verknocht geraakt aan het leven op het Molecaten park. Ze willen nooit meer terug naar ‘Schildpaddenland’. Molly & Caatje doen graag een dansje en bij een spelletje of wedstrijd zijn zij de enthousiaste supporters. Kom naar de ‘Meet & Greet’ voor de mooiste knuffelfoto van de vakantie!

Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 15

Tieners willen doen waar ze zin in hebben

Op vakantie met tieners? Op ons park worden kinderen vanaf 11 jaar (zeker in de zomervakantie) niet vergeten! Het animatieteam organiseert samen met de aanwezige tieners de activiteiten waarin op dat moment interesse is. Dit kan een sportieve/vermakelijke activiteit zijn, zoals paintball of suppen of lekker ‘chillen’ in de vorm van gamen of een filmavond.

Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 02

  • owh wat zijn ze leuk, onze Molly & Caatje!
  • klik hier voor alle kleurplaten: Molly als kunstenaar, voetballer, ...op de wc! Caatje als danseres, tennister, ...onder de douche... Kleur ze allemaal!

Kleurplaten