U bent hier:  Home Wijde Blick In de omgeving

In de omgeving

Op vakantie naar de kust; de Zeeuwse kust
De Zeeuws Vlaanderen Pas is te koop op Molecaten Park HoogduinZeeland is cultuur en traditie in oude dorpen, maar bovenal zee- en strandplezier! Ultiem zijn de ‘Fun & Beachsports’. Wind, golven en strand zijn de perfecte combinatie
voor kitesurfen, blokarten en golfsurfen. Durft u het aan? Na een stranddag is het goed toeven in een strandtent met uitzicht over het wonderschone Zeeuwse strand. Neem als wandelaar of fietser de mooie paden door natuurgebieden Boswachterij Westerschouwen. Vogelspotters moeten beslist naar de vogelboulevard aan de zuidkant van het eiland Schouwen-Duiveland! Ook leuk; een dagje Middelburg, Neeltje Jans of over de grens naar Knokke!


Voorbij het polderland wacht de zee!

Van strand naar strand
Het Noordzeestrand van Schouwen-Duiveland ligt achter imposante duinpartijen en is, mede dankzij de vele zonuren, heel populair. Om alle liefhebbers de ruimte te geven, is de kustlijn onderverdeeld in verschillende strandtypen. Er zijn familiestranden (bijvoorbeeld het Jan van Renesse strand), natuurstranden en (water)sportstranden (bijvoorbeeld Het Klokje). Zo is geen stranddag hetzelfde; strand-hoppen maar!

Kom voor een overzicht van alle type stranden (Renesse alleen heeft al 17 km aan strand!) naar de receptie of bezoek de VVV in Renesse.

De ZeelandPas; korting of gratis extra's bij attracties, musea en andere belevenissen

Met de ZeelandPas (€ 4,00 per persoon) krijgt u korting of gratis extra’s bij de leukste attracties, horeca en andere belevingen. Kijk hier voor alle voordelen.

Geldigheid van de pas
De ZeeuwsVlaanderenPas is een persoonsgebonden pas en het gehele jaar geldig. Want bij ons wilt u vaker vertoeven! Kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen hebben elk een eigen pas nodig om van de voordelen te kunnen profiteren.
Bekijk hier de verkooppunten van de ZeelandPas >