Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Wijde Blick? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

april 2020

11 april

Paasfair Zierikzee, Centrum Zierikzee

een paasmarkt in het centrum van Zierikzee, kom lekker winkelen in de knusse straatjes van Zierikzee en de kramen die rondom het Havenplein zullen staan

Lees meer >
11 april

LandschapsDOEdag 2020, Hogeweg 53, Burgh Haamstede

Er zijn een aantal culinaire kraampjes met typische streekproducten. Kinderen kunnen stokbrood bakken en soep koken op houtvuur met ingrediënten uit de Schouwse natuur. En dit is nog maar een greep uit de activiteiten! Er is echt voor iedereen wat te beleven

Lees meer >
13 april

Paasmarkt Burgh Haamstede, Noordstraat, Burgh Haamstede

Gezellige Paasmarkt in het centrum van Burgh-Haamstede. De markt bevat verschillende kramen. Vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom. 

Lees meer >
18 april

Voorjaarsmarkt Renesse, Centrum Renesse

Om 10.00 uur begint de markt met voor iedereen wat wils.

Lees meer >
27 april

Koningsdag Burgh Haamstede, Centrum Burgh Haamstede

Koningsdag Burgh-Haamstede is een dag voor iedereen van jong tot oud. Onder andere vanaf 9.00 uur Kinderrommelmarkt, kinderspelen, springkussens voor de kids. Van 13.00 - 23.00 uur zullen er diverse bands optreden, zowel in de feesttent als in het centrum.

Lees meer >