U bent hier:  Home Wijde Blick Animatie Highlights

Highlights animatieprogramma Molecaten Park Wijde Blick

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Zaterdag 14 juli 2018

Timmerfestijn
Gewapend met alle benodigde materialen gaan de kinderen aan de slag om een mooi bouwwerk te maken van hout. Timmeren met echte hamers en spijkers, schuren, vijlen en druk aan de gang met houtlijm.

Donderdag 19 juli 2018

Henk Pieterse
Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Dinsdag 24 juli 2018

Kidz-DJ
Met een kinder/discoshow gevuld met muziek en een heleboel spelletjes, zorgt de Kidz-DJ voor een spetterend feest voor kinderen. Natuurlijk kunnen ook de ouders met de voetjes van de vloer!

Woensdag 1 augustus 2018

Springkussenspektakel/zeskamp
Een dag vol met springkussens waar iedereen lekker op los kan springen.

Zondag 5 augustus 2018

Schuimparty
Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Woensdag 8 augustus 2018

Bubble Balls
Bubble Ball is de nieuwste aanwinst op het gebied van sport en recreatie. Bestaande of nieuwe spellen krijgen een extra dimensie met de Bubble Ball.

Zaterdag 11 augustus 2018

Spooktocht
Een spooktocht vol enge figuren en angstaanjagende karakters die je de stuipen op het lijf jagen... Een spannende tocht om niet te willen missen!

Dinsdag 14 augustus 2018

Rogier de Avonturier
Rogier de Avonturier is een gek en energiek persoon. Van zijn avonturen discoshow tot voorstellingen met goochelen… Niks is hem te gek!

Vrijdag 17 augustus 2018

Schuimparty
Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Woensdag 22 augustus 2018

HuubTV
Vergeet downloaden en streamen, goochelaar Huub Cooijmans presenteert HuubTV. Een goochelshow waar het publiek kiest wat live wordt gezien; een vette goocheltruc, een knap staaltje jongleren, de bloopers of juist de uitleg.

Zaterdag 25 augustus 2018

DJ Workshop
Deze DJ-workshop is een creatieve en muzikale clinic voor iedereen die altijd al eens heeft willen ‘deejayen’.