U bent hier:  Home Animatie

Animatie op onze campings en vakantieparken

Voor peuters, kleuters, schoolgaande kinderen, ouders én opa's & oma's!
Animatie bij Molecaten met Molly en CaatjeEen vakantie bij Molecaten betekent samen genieten, lekker lachen en vooral veel leuke dingen meemaken! Onze animatieteams dragen daar heel graag hun steentje aan bij door het organiseren van allerlei activiteiten. Samen plezier hebben is het voornaamste; samen als gezin én samen met andere gasten.

Vier doelgroepen/thema's

Molecaten heeft haar animatieaanbod opgedeeld in vier thema’s. Zo wordt voor u direct duidelijk voor welke doelgroep(en) er op ieder park activiteiten aangeboden worden. Bovenaan de animatie en faciliteiten pagina van het park van uw keuze staan de aangeboden animatie thema’s vermeld. 

  Kids - speciaal voor kinderen tot 11 jaar. Dansen, knutselen, speurtochten, kinderbingo’s, musicals en nog veel meer.   Tieners - speciaal voor tieners vanaf 11, 12, 13 jaar of ouder. Chillen, droppings, gamen, filmmarathons etc. voor tieners.
         
Familie - voor alle leeftijden. Spannende speurtochten, gezellige familiespelen, quizzen, natuuractiviteiten, theater, bingo’s en shows.   Sport - voor iedereen vanaf 8 jaar. Sportieve activiteiten voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen.

Wanneer animatie?

Natuurlijk bieden we animatie in de zomervakantie! Op een groot aantal parken is er ook het gehele voorjaar een animatieprogramma. Dit doen we speciaal om een weekendje weg in het voorjaar of een vakantie met nog niet schoolgaande kinderen extra leuk te maken. Op enkele parken houden we het voor- en najaar bewust wat rustiger. Kijkt u voor de exacte periodes bij het park van uw keuze en klik op 'Animatie'.


Animatie tijdens bijna alle feestdagen en de meeste schoolvakanties

Animatie bij Molecaten   Op de parken: Het Landschap, Kuierpad, De Koerberg, Landgoed Molecaten, Kruininger Gors, Waterbos, Rondeweibos en Hoogduin


Kamperen: 
Iets huren:


Animatie tijdens de feestdagen, schoolvakanties, mei- en juni-weekenden

Animatie bij Molecaten   Op de parken: 't Hout.

Kamperen: 
Iets huren:


Animatie met Pasen en vanaf meivakantie tot einde zomervakantie plus de herfstvakantie

Animatie bij Molecaten   Op de parken: De Leemkule*, Flevostrand, Landgoed Ginkelduin en Bosbad Hoeven**.

Tip: De Leemkule en Landgoed Ginkelduin kunt u het hele jaar door een bungalow huren, daarom is er ook in de Kerst- en voorjaarsvakantie animatie!

* ook animatie in april
** ook animatie in de april weekenden
Kamperen: 
Iets huren:


Leuk weetje

De karakters Molly & Caatje zijn speciaal voor Molecaten getekend en ontwikkeld door Tekenteam