In de omgeving van Molecaten Park Noordduinen, Katwijk aan Zee

De Duin- & Bollenstreek; oer-Hollands

Strandgangers, natuurliefhebbers en cultuur snuivers… iedereen heeft de tijd van zijn leven in de Duin- & Bollenstreek bij Katwijk aan Zee! In deze regio wisselt u een dagje luieren op het strand moeiteloos af met een wandeling door duingebied Coepelduin of een bezoek aan Nederlands mooiste historische steden als Leiden, Haarlem en Delft. Kom er beslist ook eens in het voorjaar. Want de omgeving van Katwijk aan Zee is de onbetwiste winnaar op bloemengebied. In de lente zijn de kleurrijke bloemenvelden hier attractie nummer één en is een bezoek aan de Keukenhof een echte aanrader!

Kunstenaarsdorp Katwijk

Natuurlijk komt u voor heerlijk struinen over het strand, beklimmen van de vuurtoren en fietsen door de duinen. Maar geniet ook van de gezelligheid in het oude vissersdorp Katwijk! Neem er een kijkje in het Katwijks Museum met een fraaie collectie van schilders die ooit in Katwijk werkten. De kust bij Katwijk was een grote inspiratiebron voor vele grote meesters. Schuilt er in u ook een kunstenaar?

Bekijk onze tips voor dagjes uit tijdens uw verblijf op Molecaten Park Noordduinen.
Omgeving Molecaten Park Noordduinen 03

Het nabij gelegen strand is natuurlijk de grote trekpleister van Molecaten Park Noordduinen. Is het een dagje minder weer, dan zijn er in de omgeving diverse pretparken voor een gezellig dagje uit.

Meer info
Omgeving Molecaten Park Noordduinen 05

De prachtige natuur van Katwijk en omgeving maakt de streek een geweldige vakantiebestemming. In het voorjaar geniet u van de prachtige bollenvelden. De omgeving van Molecaten Park Noordduinen biedt vele mogelijkheden voor een fiets- of wandeltocht.

Meer info
Omgeving Molecaten Park Noordduinen 06

Leiden, Den Haag, Rotterdam, Haarlem en Amsterdam zijn per auto of met het openbaar vervoer gemakkelijk en snel bereikbaar vanaf Molecaten Park Noordduinen. Naast urenlang winkelplezier, bieden deze steden ook verschillende bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

Meer info
Omgeving Molecaten Park Noordduinen 15

Maak een onstpannen wandeling over het strand en sluit af met een drankje in één van de vele strandpaviljoens op het strand. Of breng een bezoek aan één van de grote steden voor een dagje shoppen.

Meer info

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Noordduinen?
Bekijk alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. 

Meer info