U bent hier:  Home Noordduinen In de omgeving Lekker actief

Lekker actief

Fietsen door de duinen of breng een bezoek aan één van de vele musea in de omgeving
De prachtige natuur van Katwijk en omgeving maakt de streek een geweldige vakantiebestemming. In het voorjaar geniet u van de prachtige bollenvelden terwijl u in de zomer terecht kunt genieten van een heerlijke dag op het strand. De omgeving van Molecaten Park Noordduinen biedt vele mogelijkheden voor een fiets- of wandeltocht.

  • Fietsen: door de bloemenvelden, de duinen of dwars door de stad. De omgeving van Molecaten Park Noordduinen verkent u het beste per fiets. Met de vele bestaande fietsroutes kunt u werkelijk alle kanten op. In de receptie van Molecaten Park Noordduinen zijn fietsknooppunten kaarten te koop.
  • Wandelen: Molecaten Park Noordduinen grenst direct aan het prachtige duingebied Coepelduin. Volgt u het duinpad, dan kun u doorlopen tot Noordwijk. En met het strand op 300 meter afstand, kunt u ook een heerlijke strandwandeling maken. De wind in de haren en de frisse zeelucht in de neus! Ook een boswandeling behoort tot de mogelijkheden. Op slechts vijf kilometer afstand van Molecaten Park Noordduinen vindt u het Panbos. Dit prachtige bos is een geliefd wandelgebied in alle jaargetijden.
  • Paardrijden. De manage naast Molecaten Park Noordduinen verhuurt paarden