Animatie op Molecaten Park Noordduinen, Katwijk aan Zee

Het team organiseert leuke ochtend- en avondactiviteiten!

Molecaten Park Noordduinen biedt een afwisselend animatieprogramma voor gezinnen met jonge kinderen. Knutselen, spelletjes en theater niets is te gek op Molecaten Park Noordduinen. Natuurlijk organiseren we ook activiteiten waar het hele gezin aan kan deelnemen! Het team organiseert de activiteiten met name in de ochtend en avond, want overdag is er volop vermaak in de omgeving.

Animatie in corona-tijd

Lees hier onze animatie veiligheidsmaatregelen coronavirus >

Foto Marc Luijben Goochelshow 1

Goochelshow met Marc Luijben

Zaterdag 22 mei & Zaterdag 7 augustus

Goochelaar Marc speelt in op het inlevingsvermogen en kleurrijke fantasie van zijn aanwezige publiek. Door een diversiteit aan kleurrijke magische voorwerpen, grapjes en zijn vlotte babbel neemt hij iedereen mee in een magisch verhaal. Deze familiegoochelshow is gericht op kinderen en volwassen van alle leeftijden. 

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Donderdag 22 juli en donderdag 12 augustus 2021

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Pip en Pelle

Het animatieprogramma in de zomervakantie heeft een aantal leuke highlights. Dit zijn activiteiten die je niet wilt missen tijdens je verblijf op ons park. Bekijk snel wat, waar en wanneer!

Bekijk de highlights
Foto Pip en Pelle

Pip & Pelle

Dinsdag 27 juli 2021

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.

Foto Henk Pieterse

Henk Pieterse: Basketbal Clinic

Dinsdag 3 augustus 2021

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Foto Robot bouwen

Robotjes bouwen

Zaterdag 14 augustus

Met afval als grondstof gaan we ontwerpen, bouwen en programmeren we met de BYOR-kit robots, apparaten of interactieve kunstobjecten