In de omgeving van Molecaten Park Landgoed Molecaten, Hattem

Geniet van de veelzijdige Veluwe!

De camping ligt op het - 130 hectare groot - 'Landgoed Molecaten' met prachtige naald- en loofbossen die worden bewoond door vossen, reeën en wilde zwijnen en waar je de vogels de hele dag hoort fluiten. Op het landgoed staat de Mariabeuk; met 400 jaar één van de oudste beuken van Nederland! Gezelligheid en cultuurhistorie vind je in het vestingstadje Hattem, Hanzestad Zwolle, het voormalig Zuiderzeestadje Elburg en natuurlijk Paleis 't Loo in Apeldoorn.

Kinderen beleven de mooiste avonturen in het bos, op het water of in een attractiepark. Een bezoek aan het Nederlands Bakkerijmuseum, de Spelerij en het Klimbos zullen ze niet snel vergeten!

Bijzonder leuk is een verblijf tijdens de bronsttijd van de edelherten (ca. 15 september - begin oktober). De beheerder van Landgoed Molecaten verzorgt bij voldoende deelname graag een excursie naar de Hoge Veluwe om de burlende edelherten van een afstand te bekijken (niet gratis). 

Bekijk onze tips voor dagjes uit tijdens je verblijf op Molecaten Park Landgoed Molecaten.
Dinoland 1

Spannend; samen hutten bouwen in het bos, ezeltje rijden of naar een leuk museum. De grote pret-en dierenparken liggen dichtbij.

Meer info
Fietsen 1

Voor fiets- en wandelliefhebbers is een verblijf in deze regio altijd te kort! Er is zoveel in de natuur te beleven.

Meer info
Omgeving Molecaten parken Hattem Heerde 17 Paleis het Loo

Gezelligheid, cultuurhistorie en de lekkerste streekproducten vind je in het vestingstadje Hattem, de 7 Hanzesteden aan de IJssel of in het voormalig Zuiderzeestadje Elburg.

Meer info
Omgeving Molecaten parken Hattem Heerde 31 eekhoorn

Op de Veluwe vind je de mooiste beauty- en sauna centra van Nederland! Voor een dagje zonnen en zwemmen midden in het bos ga je naar het Heerderstrand.

Meer info
Omgeving Molecaten parken Hattem Heerde 29 zonsopkomst IJssel

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op de Veluwe? Bekijk alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan.

Meer info