Huren of kamperen op Molecaten Park Landgoed Molecaten

Huren of kamperen in Hattem, Veluwe

De bungalows op Landgoed Molecaten zijn bijzonder sfeervolle houten vakantiehuisjes! De mooie houten keuken, de bedden en de wastafel in de badkamer zijn eigenhandig gemaakt. Kom genieten van dit unieke plekje in de bossen van de Veluwe! Huisdieren zijn welkom in bungalow 't Bos-huus.

Bekijk & boek

De ruime kampeerplaatsen worden omlijst door loof- en naaldbomen en bieden u alle privacy. Midden op de kampeervelden is er veel ruimte voor kinderen. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Camperaars zijn van harte welkom op Landgoed Molecaten! Vanaf de camping kunt u het mooie vestingstadje Hattem bezoeken of genieten van de rust en natuur op het landgoed. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek
Basisplaats kamperen Molecaten Park Landgoed Molecaten 12

Houdt u ervan om lekker lang te kamperen op een camping? Geniet van een voordelig lang kampeerarrangement in het voor- of najaar op camping Landgoed Molecaten. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Met een seizoenplaats op Molecaten Park Landgoed Molecaten kampeert u het hele kampeerseizoen lang op een prachtige plek op de Veluwe. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Voor wie buitengewoon wil genieten van de omgeving en elkaar; kies voor een vaste staanplaats op Molecaten Park Landgoed Molecaten. Met een eigen tweede thuis geniet u maximaal van uw vrije tijd!

Meer info
Basisplaats kamperen Molecaten Park Landgoed Molecaten 14

Nu direct weg? Vind hier uw last minute vakantie of weekendje weg naar Molecaten Park Landgoed Molecaten in Hanzestad Hattem op de Veluwe.

Bekijk & boek
Molecaten Park Landgoed Molecaten 01 kamperen kinderen

Geniet van een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakanties of feestdagen! Kies uw vakantieperiode en huur een leuke accommodatie of kom kamperen met uw eigen caravan of tent.

Bekijk & boek
Molecaten logo

Landgoed Molecaten

Koeweg 1

8051 PM Hattem