U bent hier:  Home Hoogduin In de omgeving

In de omgeving

Tips voor een dagje uit in een 'landje apart'.
De Zeeuws Vlaanderen Pas is te koop op Molecaten Park HoogduinZeeuws-Vlaanderen is cultuur en traditie in oude dorpen en Bourgondische gezelligheid, maar bovenal zee- en strandplezier! Wie wil er nu niet lekker luieren in één van de vele strandpaviljoens, vliegeren op het strand, rennen over het duin of een verfrissende duik nemen in zee? Dat is vakantie in Zeeuws-Vlaanderen!  Zeeuws-Vlaanderen is er ook voor het gezellige 'shoppen'. In de maanden juli en augustus worden in de badplaatsen en koopstadjes avondmarkten en 
braderieën gehouden.

Strand, zee en duinen maken kinderen onvermoeid. Echte 'surfdudes' doen mee aan de 'Fun & Beach sports' (o.a. blokarten, golf- of kitesurfen) van Moio Beach... ook leuk voor volwassenen!

Molecaten Park Hoogduin ligt niet ver van de Belgische grens. Ideaal voor het  maken van uitstapjes naar de gezellige Belgische steden. Geniet van de romantiek en chocola in Brugge, mondaine strandpaviljoens en winkelen in Knokke en talrijke musea en historische monumenten in Antwerpen. Nagenieten doet u met een overheerlijke 'pint'.

De ZeelandPas; korting of gratis extra's bij attracties, musea en andere belevenissen

Met de ZeelandPas (€ 4,00 per persoon) krijgt u korting of gratis extra’s bij de leukste attracties, horeca en andere belevingen. Kijk hier voor alle voordelen.

Geldigheid van de pas
De ZeeuwsVlaanderenPas is een persoonsgebonden pas en het gehele jaar geldig. Want bij ons wilt u vaker vertoeven! Kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen hebben elk een eigen pas nodig om van de voordelen te kunnen profiteren.
Bekijk hier de verkooppunten van de ZeelandPas >