U bent hier:  Home De Agnietenberg Zomers eten & drinken

Restaurant Zomers

Een heerlijk rustpunt in Vechtdal Overijssel bij de Agnietenplas
Lekker genieten! Dat zien wij u graag doen in ons restaurant Zomers op Molecaten Park De Agnietenberg! Na een dagje zwemmen in de Agnietenplas of tijdens een fietstocht, kunt u genieten van een lekkere lunch, smakelijke pizza of diner, een lekkere kop koffie met gebak of een goed glas wijn. Terwijl u geniet op het terras, kunnen de kinderen heerlijk spelen in de grote speeltuin met airtrampoline en daarna smullen van een kinderpannenkoek.

Zomers eten & drinken ligt aan de rand van Zwolle in een verrassend mooi natuurgebied met de Overijsselse Vecht en de Agnietenplas voor de deur. De omgeving is zeer de moeite waard om te voet of per fiets te ontdekken en bij terugkomst kunt u voldaan neerstrijken op het terras of gezellig binnen in de knusse huiskamersfeer van de boerderij!

Het team van Zomers verzorgt u graag een aangename tijd.


Iets te vieren?
In Zomers eten & drinken koken we graag voor groepen! We zijn o.a. goed in lunch-, barbecue- en koud- & warm buffet. Een walking diner kan ook. Bekijk hier een greep uit de mogelijkheden aan feestelijke buffetten of een herst/winter buffet. Andere wensen? We spreken ze graag met u door om er een onvergetelijk feest van te maken!

Reserveren?
Wilt u al iets overleggen of een tafel reserveren? Bel gerust direct naar Zomers, tel. 06 - 1138 9627. Komt u met een groep lekker genieten, dan is reserveren zeker verstandig.

Zomers eten & drinken (locatie Molecaten Park De Agnietenberg)
Haersterveerweg 27 • 8034 PJ Zwolle • tel. 06 - 1138 9627 • zomers@molecaten.nl

Openingstijden Zomers eten & drinken >

Openingstijden Zomers eten & drinken >:


1 november - 28 maart 2019
Gesloten, groepen op aanvraag