Evenementenkalender in de omgeving van Molecaten Park De Agnietenberg

Bekijk alle evenementen in de omgeving

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op Molecaten Park De Agnietenberg?
Selecteer hieronder de maand waarin je verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

mei 2024

1 januari t/m 2 juni

Expositie Monnickendam op de Veluwe, Nunspeet

Op 25 februari 2024 is het honderdvijftig jaar geleden dat kunstenaar Martin Monnickendam (1874-1943) werd geboren. Monnickendam woonde in Amsterdam, maar hij bracht een aantal vakanties door op de Veluwe. Vanuit zijn vakantiehuis in Stroe trok hij over de hei, door de bossen en langs dorpjes en legde er het landleven en de natuur vast. Daarvan zijn zeker honderd pasteltekeningen en een aantal schilderijen bewaard gebleven. Monnickendam heeft in Nunspeet de Dorpsstraat vastgelegd. Het werk van de Veluwe zal een centrale plaats krijgen in de tentoonstelling. Daarnaast wordt een selectie gepresenteerd van zijn mooiste portretten en figuurstukken, stillevens, landschappen, stadsgezichten in binnen– en buitenland en van de schilderijen die Monnickendam in het theater maakte.

Lees meer >
20 mei

Beleef de lente, Vaassen

Bezoek tijdens het Pinksterweekend met het hele gezin de lentefair in het kasteelpark Cannenburch en beleef de lente met een festivalgevoel. Bij de vele gezellige kraampjes is er een uitgebreid aanbod te vinden met verrassende en bijzondere producten. Voor de kinderen is er een uitgebreid kinderprogramma met onder anderen de geweldige knutselcaravan waar naar hartenlust gewerkt kan worden aan een mooie creatie. Uiteraard is ook Professor Bombastix weer van de partij om spannende experimenten uit te voeren. Strijk tussendoor even neer op het gezellige terrasje met uitzicht op het park en sfeervolle muziek op de achtergrond. Zo beleef je pas echt de lente. Het kasteel is van 11.00 tot 17.00 uur geopend en tegen regulier tarief te bezoeken. Reserveren wordt aanbevolen.

Lees meer >
25 mei

Kunstfestival, Hattem

Hattem staat deze dag in het teken van kunst. Ontdek diverse kunstdisciplines, geniet van livemuziek en ontmoet inspirerende kunstenaars.

Lees meer >
31 mei en 1 juni

Oranjefeest 2024, Veessen

Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni is het weer tijd voor het Oranjefeest. Het programma zit boordevol leuke activiteiten voor jong en oud. Zeskamp, spelletjes voor de kinderen, bingo, de bonte avond en als hoogtepunt de oergezellige feestavonden!

Lees meer >