U bent hier:  Home De Agnietenberg In de omgeving Evenementenkalender

Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park De Agnietenberg? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

juli 2017

5,12,19 en 26 juli
Blauwvingerdagen, Zwolle

Grote braderie

1 juli
Vilsteren bruist, Zwolle

Gedurende de gehele dag kun je rond snuffelen op de rommelmarkt, natuurmarkt en vinden er verschillende optredens plaats van (shanty)koren en straatmuzikanten.

Lees meer >
7 t/m 9 juli
Deventer op stelten, Deventer

Op monumentale pleinen, in parken en op kleinere locaties zijn voorstellingen te zien uit Frankrijk, Engeland, Italië, Duitsland, Spanje en Nederland. De toegang is gratis.

Lees meer >
14 juli
Buitenconcert door muziekver. Ontwaakt bij Herberg Molecaten, Hattem

Lees meer >
16 juli
Snuffelmarkt, Zwolle

Lees meer >
16 juli
Zeldzaam mooi festival, Deventer

Tijdens dit zeldzaam mooie festival kun je genieten van een ontspannen sfeer van muziek, je eigen picknickmand samen laten stellen gevuld met lekkere, pure en eerlijke producten en een wel heel bijzondere markt, met marktkramen met alleen de allerleukste, lekkerste, handgemaakte en zeldzaam mooie producten uit de regio. 

Lees meer >
18 juli
Heerder Hessendag, Heerde

Braderie

19 en 26 juli
Vestingdag, Elburg

Braderie

21 t/m 23 juli
Eten op rolletjes, Deventer

Plof met de hele familie neer op een picknickkleed en deel hapjes met elkaar. Maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels. Ga met je kinderen in de zweefmolen of schuif aan bij de knutselbus. Laat je verrassen door theater en sluit de dag dansend af op de lekkerste muziek!

Lees meer >
27 t/m 30 juli
Hassailt, Hasselt

Lees meer >