Vaste staanplaats op Molecaten Park Waterbos, Rockanje

Voor wie buiten gewoon wil genieten aan de kust

Met een vaste staanplaats op camping Waterbos aan de kust gaat u 'buiten gewoon' genieten van iedere vrije dag! U zult merken dat u weer de tijd neemt voor elkaar en zult geniet van het buitenleven, het campingsfeertje en natuurlijk van strand, zee en duinen. Een vaste staanplaats op Waterbos is voor levensgenieters!
 
Een ruime vaste staanplaats aan de kust
Een vaste staanplaats op camping Waterbos is een ruime plaats voorzien van aansluiting op 10 ampère elektra, water, riool en CAI. De keuze van chalet of stacaravan is aan u en net als thuis, kunt u ook uw  vaste staanplaats aan de kust naar eigen smaak inrichten (Molecaten hanteert wel enkele restricties)! ...als een echt strandhuisje misschien? Tip: neem voor de aankoop van uw chalet of stacaravan ook een kijkje op het showterrein van Molecaten Park Rondeweibos in Rockanje!
 

Geïnteresseerd in een vaste staanplaats op Waterbos aan de kust?

Prijsinformatie, occasions, tips & extra informatie vindt u op deze website. Wilt u graag persoonlijk iemand spreken over de mogelijkheden van een vaste staanplaats op Waterbos aan de kust? Neem gerust telefonisch contact op (tel. 0181 - 401 900), maak gebruik van ons contactformulier of kom langs! We laten u graag onze beschikbare vaste staanplaatsen zien. Welkom!

Huisdieren zijn niet toegestaan op Molecaten Park Waterbos.