U bent hier:  Home

Win een Molecaten verblijf!

En wint u niet? Profiteer dan van onze voordeelacties!
Leuk dat u tijdens het lezen/puzzelen in een tijdschrift of krant (Libelle, ZIN, Puzzel & Win), als PEC Zwolle fan of na een beursbezoek onze website bezoekt. Wellicht bent u binnenkort de winnaar van een gratis verblijf bij Molecaten. We hopen het voor u! Winnaar of niet, we laten u graag kennismaken met al onze campings en vakantieparken in Nederland en ons bungalowpark(je) in Hongarije. Want stel dat u niet wint,... voor de mooiste vakantie en leukste herinneringen moet u echt bij Molecaten zijn!

Wint u niet?
Drie redenen om als 'Niet-winnaar' toch bij Molecaten te boeken:

  1. vriendelijke prijzen en aantrekkelijke voordeelacties voor snelle beslissers
  2. prachtige ligging van de parken
  3. de fijne sfeer van een familiebedrijf

Maak hieronder uw keuze voor een verblijf bij Molecaten; wordt het een bungalow, chalet, kampeer cabin of kampeerplaats...

Molecaten vakantieparken met bungalows  

Vakantieparken met bungalows

Op onze parken in Drenthe, op de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug, aan zee en in Hongarije vindt u de leukste (familie)bungalows voor een verblijf.... het gehele jaar door! Wilt u echt iets ultiems ervaren? Reserveer dan een 6-pers. Strandhuisje op Hoogduin!

Boek nu een verblijf bij Molecaten

Huren met de sfeer van kamperen bij Molecaten  

Huren met de sfeer van kamperen

Op bijna alle Molecaten parken vindt u verblijfsmogelijkheden als ingerichte tenten, kampeer cabins, chalets en huurcaravans. Tijdens uw verblijf ervaart u het gemak van huren met de sfeer van kamperen!

Boek nu een verblijf bij Molecaten

Molecaten campings op de mooiste plekjes van Nederland  

Kamperen op een camping!

Heeft u een eigen caravan of tent? Kom dan lekker kamperen op één van de Molecaten campings in Nederland. Kies voor een vakantie aan zee, in de bossen of aan het water.

Boek nu een verblijf bij Molecaten

Proef de sfeer bij Molecaten; bekijk onze commercial en boek daarna snel uw verblijf bij Molecaten!