Win een Molecaten verblijf!

En wint u niet? Profiteer dan van onze voordeelacties!

Leuk dat u tijdens het lezen/puzzelen in een tijdschrift of krant (Libelle, ZIN, Puzzel & Win), als PEC Zwolle fan of na een beursbezoek onze website bezoekt. Wellicht bent u binnenkort de winnaar van een gratis verblijf bij Molecaten. We hopen het voor u! Winnaar of niet, we laten u graag kennismaken met al onze campings en vakantieparken in Nederland en ons bungalowpark(je) in Hongarije. Want stel dat u niet wint,... voor de mooiste vakantie en leukste herinneringen moet u echt bij Molecaten zijn!

Wint u niet?
Drie redenen om als 'Niet-winnaar' toch bij Molecaten te boeken:

  1. vriendelijke prijzen en aantrekkelijke voordeelacties voor snelle beslissers
  2. prachtige ligging van de parken
  3. de fijne sfeer van een familiebedrijf

Boek nu

  • pak de caravan of tent en kom fijn kamperen en buiten leven!
  • boek een camping aan zee, in het bos of aan het Veluwemeer
  • huisdieren zijn op veel campings toegestaan

Boek nu

Beursprijsvraag

Win een week kamperen bij Molecaten

Heeft u onze leuke caravan gezien op de beurs en doet u graag mee met onze beursprijsvraag*? Onder de deelnemers verloten wij ieder kwartaal één gratis week kamperen** bij Molecaten. U doet mee door onderstaande vraag te beantwoorden:
Tot wanneer kunt u uw vakantie boeken met 15% snelle beslissers korting?

Stuur uw antwoord naar marketing@molecaten.nl o.v.v. prijsvraag + naam van de beurs die u heeft bezocht.

* Deelname aan de prijsvraag is mogelijk voor iedereen van 18 jaar of ouder. Er is slechts één antwoord per deelnemer toegestaan. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Als u deelneemt aan de prijsvraag dient u uw voor- en achternaam met een geldig e-mailadres op te geven + de naam van de beurs die u heeft bezocht, zodat wij contact met u kunnen opnemen over de eventueel gewonnen prijs.
** Gratis een week kamperen op een (comfort)kampeerplaats op een Molecaten park naar keuze. Verblijf is buiten de schoolvakanties/feestdagen en is inclusief toeristenbelasting en milieuheffing.