U bent hier:  Home

Win een Molecaten verblijf!

En wint u niet? Profiteer dan van onze voordeelacties!
Leuk dat u tijdens het lezen/puzzelen in een tijdschrift of krant (Libelle, ZIN, Puzzel & Win), als PEC Zwolle fan of na een beursbezoek onze website bezoekt. Wellicht bent u binnenkort de winnaar van een gratis verblijf bij Molecaten. We hopen het voor u! Winnaar of niet, we laten u graag kennismaken met al onze campings en vakantieparken in Nederland en ons bungalowpark(je) in Hongarije. Want stel dat u niet wint,... voor de mooiste vakantie en leukste herinneringen moet u echt bij Molecaten zijn!

Wint u niet?
Drie redenen om als 'Niet-winnaar' toch bij Molecaten te boeken:

  1. vriendelijke prijzen en aantrekkelijke voordeelacties voor snelle beslissers
  2. prachtige ligging van de parken
  3. de fijne sfeer van een familiebedrijf

Maak hieronder uw keuze voor een verblijf bij Molecaten; wordt het een bungalow, chalet, kampeer cabin of kampeerplaats...

Vakantieparken met bungalows

Molecaten vakantieparken met bungalows  
Vakantieparken met bungalows
  • Op onze parken in Drenthe, op de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug, aan zee en in Hongarije vindt u de leukste 2 tot 14 persoons bungalows voor een verblijf.... het gehele jaar door!
Boek nu een verblijf bij Molecaten

Huren met de sfeer van kamperen

Huren met de sfeer van kamperen bij Molecaten   Campings met chalets, huurcaravans, kampeer cabins  en ingerichte tenten
  • Op bijna alle Molecaten parken vindt u verblijfsmogelijkheden als ingerichte tenten, chalets en huurcaravans. Tijdens uw verblijf ervaart u het gemak van huren met de sfeer van kamperen!
Boek nu een verblijf bij Molecaten

Kamperen op een camping!

Molecaten campings op de mooiste plekjes van Nederland   Campings op de mooiste plekjes van Nederland
  • Heeft u een eigen caravan of tent? Kom dan lekker kamperen op één van de Molecaten campings in Nederland. Kies voor een vakantie aan zee, in de bossen of aan het water.
Boek nu een verblijf bij Molecaten


Proef de sfeer bij Molecaten; bekijk onze commercial en boek daarna snel uw verblijf bij Molecaten!