U bent hier:  Home t Hout Animatie Highlights

Highlights animatieprogramma

Bekijk de highlights van het animatieprogramma op Molecaten Park 't Hout

Highlights zomervakantie

Exacte data van de highlights volgen later.

Techniekfabriek
Bij de Techniek Fabriek beleven kinderen van 5 tot 15 jaar techniek op stoere wijze. Construeer Downhill Racers, speel met tandwielen bij Mechanica of creëer een bijzondere kettingreactie.

Schuimparty
Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Fun Workout met Sam
Sam is actief, enerverend, gezellig, hyper, communicatief, kindvriendelijk en vol passie in zijn activiteiten. De hyperactieve Sam weet zonder problemen de aandacht van de kids te krijgen. Maar dat niet alleen, ook de ouders krijgen een taak tijdens zijn workouts.

Henk Pieterse
Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

De Kluis
De Kluis is een komische, interactieve kindershow met veel technische hoogstandjes. Deze kindershow is erg leuk voor kinderen van 3 tot 10 jaar.

Prinses Hanna
Gehuld in een prachtige prinsessenjurk komt Prinses Hanna langs om met de kinderen te spelen, zingen en dansen. Een wandelend sprookje dat alle kinderen zal omtoveren tot echte prinsen en prinsessen.

Balei de Kronenlakei
Een complete kindervoorstelling met live zang en magie die erg leuk is voor 3 tot 10 jarigen.

Bubble Balls
Bubble Ball is de nieuwste aanwinst op het gebied van sport en recreatie. Bestaande of nieuwe spellen krijgen een extra dimensie met de Bubble Ball.