Huisdier mee
Zoek & Boek - alle parken -

Molecaten Vaste Gasten Loterij 2019

De winnaar is bekend!

Iedere zomervakantie verrast Molecaten op één van de parken een vaste staanplaats-gast met een super cadeau: het vaste staanplaats tarief voor het volgende jaar hoeft niet betaald te worden!


Op zaterdag 31 augustus was het zover!

De winnaar van de ‘Vaste Gasten Loterij 2019’ is:

Familie van Geest
met een vaste staanplaats op
Molecaten Park Bosbad Hoeven


Op deze zonovergoten zaterdag reed familie van Geest naar Hoeven. Ze vroegen zich meerder malen af, waarom de parkmanager van Molecaten Park Bosbad Hoeven hen gevraagd had om te komen. Zij waren dan ook zeer verrast toen parkmanager Peter van Ostaden hen vertelde dat zij de winnaars zijn van de Molecaten vaste gasten loterij 2019. “Wij wisten niet eens dat we meededen aan de Molecaten loterij”, was de reactie van mevrouw van Geest.

In 2016, tijdens een vakantie in Zuid Frankrijk, besloot de familie om een vaste staanplaats met een stacaravan op een camping in Nederland te nemen. Mevrouw van Geest werkt in het onderwijs en heeft vakantie tijdens de schoolvakanties. Het hele jaar door vakantiepret op slechts een uurtje rijden vanaf huis, dat zou fijn zijn. Door de goede herinneringen van de heer van Geest aan de jaren dat hij met zijn ouders op Molecaten Park Bosbad Hoeven heeft gestaan, was de keuze al snel gemaakt. Vanuit Frankrijk werd een gebruikte stacaravan gekocht die in augustus 2016 in gebruik werd genomen. Inmiddels is de stacaravan verruild voor en nieuw chalet op een ruimere plaats.

Met felicitaties en een mooie bos bloemen werd het een mooie zonnige dag voor de familie van Geest én voor de andere campinggasten die het laatste weekeinde van de vakantie nog lekker even van Waterspeelpark Splesj konden genieten.

In 2020 is er weer een vaste gasten loterij!

Wie weet bent u dan de gelukkige prijswinnaar van een gratis vaste staanplaats in 2021 op uw Molecaten park!

Heeft u geen vaste staanplaats bij Molecaten, maar wel interesse?

•    Lees meer over een vaste staanplaats bij Molecaten >
•    Lees meer over 'iedere dag KIJKDAG!' >
Winnaar vaste gasten loterij 2019