U bent hier:  Home

In het najaar (september) is het goed nazomeren bij Molecaten!

Boek nu uw bungalow, chalet, kampeer cabin of kampeerplaats voor een vakantie in het najaar!
Lekker weg in het najaar / september; voor wie niet meer hoeft te werken of geen (schoolgaande) kinderen heeft is dit een heerlijke én voordelige vakantieperiode. September heeft heel vaak nog zomerse temperaturen voor ons in petto. U kunt dus nog volop genieten van het buiten zijn. Ook is het in het najaar nog prima fiets- en wandelweer. Boek nu en kom genieten van een heerlijke nazomer! Geen tijd voor een lang verblijf in het najaar /  september? Verwen uzelf dan met een weekendje weg. Geniet van de mooie natuur en de fijne temperatuur nu het nog kan.

Bent u een echte kampeerliefhebber? Boek het voordelige kampeerarrangement voor de nazomer, september of het hele najaar. Lees meer over deze kampeerarrangementen >

Goed om te weten
  • Een vakantie in het najaar / september is altijd voordelig geprijsd!
  • In het najaar / september betaalt u bij kamperen met eigen caravan of tent voor (klein)kinderen slechts € 1,50 per nacht  (excl. toeristenbelasting)!
Voordeelacties
  • snelle beslissers: reserveer uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% korting
Lees meer >

Boek nu uw vakantie of weekendje weg in het najaar / september bij Molecaten; wordt het een bungalow, chalet, kampeer cabin, ingerichte tent of kampeerplaats...

Najaar / september vakantie: vakantieparken met bungalows

Najaar-vakantie in een bungalow bij Molecaten   Vakantieparken met bungalows voor het najaar
  • Op onze parken in Drenthe, Vechtdal Overijssel, op de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug, in Zuid-Holland, Zeeland en in Hongarije vindt u de leukste kleine en grote familiebungalows voor een verblijf in het najaar! Wilt u echt iets ultiems ervaren? Reserveer dan een 6-pers. Strandhuisje op Hoogduin!
Boek nu uw najaar vakantie!

Najaar / september vakantie: huren met de sfeer van kamperen

Najaar-vakantie in een chalet bij Molecaten   Campings met chalets, huurcaravans, kampeer cabins en ingerichte tenten voor het najaar
  • Op bijna alle Molecaten parken vindt u verblijfsmogelijkheden als ingerichte tenten, kampeer cabins, chalets en huurcaravans. Tijdens uw verblijf ervaart u het gemak van huren met de sfeer van kamperen!
Boek nu uw najaar vakantie!

Najaar / september vakantie: kamperen op een camping!

Kamperen in het najaar bij Molecaten   Campings met mooie kampeerplaatsen voor een vakantie in het najaar
  • Heeft u een eigen caravan of tent? Kom dan lekker kamperen op één van de Molecaten campings in Nederland. Kies voor een vakantie in het najaar aan zee, in de bossen of aan het water.
Boek nu uw najaar vakantie!

In september begint de bronsttijd van de edelherten

(o.a. te zien op de Veluwe en Oostvaardersplassen)
Najaar op de Veluwe bij Molecaten

Onderstaande kortingen gelden in combinatie met elkaar en worden in mindering gebracht op uw verblijfskosten zo gauw u gaat boeken.
 

Molecaten voordeelacties 2017

Snelle beslissers
Reserveert u uw 2017 verblijf na 15 januari 2017 en 3 maanden voor aankomst, dan ontvangt u 8% korting op de All-in verblijfskosten van een strandhuisje, bungalow, appartement, huurcaravan, chalet, kampeer cabin of ingerichte tent.

Lange verblijven huren
Onze all-in prijzen voor het huren van een bungalow, chalet, huurcaravan, kampeer cabin, ingerichte tent of appartement bestaan onder andere uit een tarief voor eindschoonmaak en bedlinnen.  
Verblijft u lekker lang (2 of 3 weken) bij Molecaten dan betaalt u deze kosten niet dubbel. Eenmaal ter plaatse is een extra schoonmaak of schoon bedlinnen natuurlijk te regelen (tegen betaling).