Molecaten camping en vakantiepark in Leersum

Welkom in Leersum op de Utrechtse Heuvelrug

Ontdek de Utrechtse Heuvelrug vanuit Leersum! In de directe omgeving van het dorp vind je het imposante landgoed Parc Broekhuizen (het restaurant hier heeft een Michelin ster!), Landgoed Zuylestein met het historische park dat uniek is in Nederland, de Tombe van Nellesteijn (uitzichttoren op het hoogste punt van de Donderberg) en het Leersumse Veld (uitgesleten door smeltwater in de ijstijd). Kinderen kunnen er ronddwalen in chique kastelen. Het is niet moeilijk om je hier voor even een prins, prinses, keizer of ridder te voelen. Kortom; tijdens je vakantie in Leersum wordt iedere dag een avontuur.

Voor wie houdt van natuurlijk genieten door te wandelen en te fietsen zit in dit deel van de provincie Utrecht goed. Stel zelf de routes samen of maak juist gebruik van bestaande routes zoals de wandelroute van Leersum naar Austerlitz of de Zuylesteinroute. Het landschap rondom Leersum met glooiende heuvels, stijlvolle landgoederen, kronkelende paden, pittoreske dorpen, dichte bossen en prachtige duin- en heidegebieden verveelt geen moment! Neem onderweg ook de tijd voor een picknick om in alle rust van de omgeving rondom Leersum te genieten.

Vanuit Leersum zijn de steden Amersfoort, Utrecht, Wijk bij Duurstede en Wageningen ook snel bereikbaar. Wandelen en fietsen afwisselen met winkelen of een museum gaat perfect tijdens een vakantie in Leersum.

Welkom op onze camping en vakantiepark in Leersum!

Landgoed Ginkelduin

Utrechtse Heuvelrug

Na een vakantie op dit park in Leersum ben je beslist ‘verliefd’ op deze regio! Bezoek de kastelen en doorkruis het gebied per mountainbike. Zwemmen, bowlen en lekker eten kun je op het park. Huisdieren toegestaan in enkele vakantiehuisjes.

Bekijk park