Huisdier mee
Zoek & Boek - alle parken -

Winnaars Molecaten fotowedstrijd 2019

Dank u wel voor alle mooie inzendingen!


De winnaars van de Molecaten fotowedstrijd 2019 zijn bekend! Wat was het lastig kiezen met alle mooie inzendingen. Alle foto's van de winnaars hebben een plekje gekregen in het nieuwe pocketformaat boekje 2020 (dit boekje ontvangt u per post, net voor de Kerst) of zijn al online of in een nieuwsbrief gebruikt.

De winnaars van de Molecaten fotowedstrijd 2019 zijn:

 1. Familie Bohnert, meisjes in zee
 2. Familie Wijninga, meisje bij vliegenzwam
 3. Familie Hooijdonk, jongetje op glijbaan
 4. Hoofdprijs*: Familie Schreurs, jongetje balancerend op palen
 5. Familie Rijpstra, opa met kleinzoon op glijbaan
 6. Familie Woord, meisje met visnet
 7. Familie Lievense, luchtfoto met zeehonden
 8. Familie Adsiz, vliegeraars op strand
 9. Familie Kleine Reidick, vader speelt gitaar met zoon
 10. Familie Feenstra, man met verrekijker in bos
 11. Familie Laterveer-Wetters, meisje stampend in plas

Gefeliciteerd!

Doe je in 2020 weer mee?

Prijsuitreiking hoofdprijs

Ook dit jaar zat het coverbeeld er weer tussen! Vandaag (18 december) was het dan eindelijk zover dat de coverfoto bekend werd gemaakt. De foto van Flynn op de palen, gemaakt door zijn moeder in de omgeving van Molecaten Park Waterbos, is dé winnende foto van de Molecaten fotowedstrijd 2019!

De prijsuitreiking vond bij Flynn thuis plaats en vol enthousiasme werden we al opgewacht bij de straat. Tikkeltje spannend was het wel om het pakje met inspiratieboekjes uit te pakken, maar wat was Flynn trots en blij toen hij zichzelf op al die boekjes zag staan én op de taart! Flynn mag samen met zijn ouders, zus en broer gaan genieten van een week vakantie bij Molecaten. We wensen jullie alvast heel veel plezier!

Alle andere winnaars van de fotowedstrijd 2019 ontvangen de vakantiecheque voor een gratis weekend/midweek** verblijf per post.


* De inzender van het coverbeeld wint een week vakantie (m.u.v de strandhuisjes) in een huuraccommodatie op een Molecaten park naar keuze voor max. 6 personen! De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, verbruik gas, water en elektra, milieuheffing en toeristenbelasting. Verblijf in een schoolvakantie is toegestaan.

** weekend- of midweekverblijf in een huuraccommodatie (m.u.v de strandhuisjes) op een Molecaten park naar keuze voor max. 6 personen! De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, verbruik gas, water en elektra, milieuheffing en toeristenbelasting. Verblijf uitsluitend buiten de schoolvakanties.