Winnaars Molecaten fotowedstrijd 2019

Dank u wel voor alle mooie inzendingen!


De winnaars van de Molecaten fotowedstrijd 2019 zijn bekend! Wat was het lastig kiezen met alle mooie inzendingen. Alle foto's van de winnaars hebben een plekje gekregen in het nieuwe pocketformaat boekje 2020 (dit boekje ontvangt u per post, net voor de Kerst) of zijn al online of in een nieuwsbrief gebruikt.

Ook dit jaar zat het coverbeeld er weer tussen! Wie deze winnaar van de hoofdprijs* is blijft nog even geheim t/m 3e week december. Na de onthulling ontvangen alle andere winnaars van de fotowedstrijd 2019 de vakantiecheque voor een gratis weekend/midweek** verblijf per post.

De winnaars van de Molecaten fotowedstrijd 2019 zijn:

 1. Familie Bohnert, meisjes in zee
 2. Familie Wijninga, meisje bij vliegenzwam
 3. Familie Hooijdonk, jongetje op glijbaan
 4. Familie Schreurs, jongetje balancerend op palen
 5. Familie Rijpstra, opa met kleinzoon op glijbaan
 6. Familie Woord, meisje met visnet
 7. Familie Lievense, luchtfoto met zeehonden
 8. Familie Adsiz, vliegeraars op strand
 9. Familie Kleine Reidick, vader speelt gitaar met zoon
 10. Familie Feenstra, man met verrekijker in bos
 11. Familie Laterveer-Wetters, meisje stampend in plas

Gefeliciteerd!

Doet u in 2020 weer mee?


* De inzender van het coverbeeld wint een week vakantie (m.u.v de strandhuisjes) in een huuraccommodatie op een Molecaten park naar keuze voor max. 6 personen! De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, verbruik gas, water en elektra, milieuheffing en toeristenbelasting. Verblijf in een schoolvakantie is toegestaan.

** weekend- of midweekverblijf in een huuraccommodatie (m.u.v de strandhuisjes) op een Molecaten park naar keuze voor max. 6 personen! De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, verbruik gas, water en elektra, milieuheffing en toeristenbelasting. Verblijf uitsluitend buiten de schoolvakanties.