U bent hier:  Home Nieuws Green Key certificaat Waterbos en Wijde Blick

Molecaten parken Waterbos en Wijde Blick behalen Green Key certificaat

Rockanje/Renesse, 19 juni 2018
Molecaten Park Waterbos zilveren Green Key gecertificeerdMolecaten Park Wijde Blick gouden Green Key certificaatBlij zijn wij met het behalen van de Green Key certificaten voor Molecaten Park Waterbos in Rockanje en Molecaten Park Wijde Blick in Renesse. Duurzaamheid staat bij Molecaten hoog in het vaandel en we zijn trots op dit 3e en 4e Green Key certificaat. Naast Molecaten parken Waterbos en Wijde Blick hebben ook Molecaten parken Rondeweibos en Noordduinen een Green Key certificaat.

Over Green Key

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Zo zal een Green Key accommodatie altijd zuinig omgaan met energie en water. Denk hierbij aan het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden bijvoorbeeld milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. En dit allemaal met een bijzondere aandacht die niet alleen uw comfortgevoel bevordert, maar dus ook de status van natuur en milieu.

Reserveer nu uw vakantie op ons Green Key gecertificeerde park:
Molecaten Park Waterbos of Molecaten Park Wijde Blick