Steeds meer Molecaten parken met een Green Key certificaat

Landgoed Ginkelduin is het vijfde Green Key gecertificeerde Molecaten park

Molecaten parken met een Green Key certificaatJanuari 2019

Blij zijn wij met weer een Green Key gecertificeerd Molecaten park. Ook Molecaten Park Landgoed Ginkelduin in Leersum is nu Green Key gecertificeerd. Duurzaamheid staat bij Molecaten hoog in het vaandel en we zijn trots op dit 5e Green Key certificaat. Naast Molecaten Park Landgoed Ginkelduin hebben ook Molecaten parken Noordduinen, Waterbos, Rondeweibos en  Wijde Blick een Green Key certificaat.

Over Green Key

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Zo zal een Green Key accommodatie altijd zuinig omgaan met energie en water. Denk hierbij aan het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden bijvoorbeeld milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. En dit allemaal met een bijzondere aandacht die niet alleen uw comfortgevoel bevordert, maar dus ook de status van natuur en milieu.
Molecaten Park Landgoed Ginkelduin 06 camping kamperen