Kampeer cabin in Bakkeveen

Boek je kampeer cabin in Bakkeveen bij Molecaten

Voor een korte of een lange vakantie, kom je lekker naar Molecaten in Bakkeveen. Een kampeer cabin boek je in een paar stappen.

Vakantie in een kampeer cabin biedt het comfort van huren met de sfeer van kamperen. Voor wie niet over een eigen tent of caravan beschikt maar wel van het campingsfeertje houdt biedt de kampeer cabin uitkomst. Het huren van een kampeer cabin is in een paar online stappen zo gedaan. De kampeer cabin is ingericht met echte bedden, tv, toilet en keukentje met vaatwasser! Voor de douches maak je gebruik van het sanitairgebouw op de camping.

Bakkeveen is een knus dorpje en staat ook wel bekend als het enige brinkdorp in Friesland. Het ligt midden in de bossen en vlakbij het drie provinciënpunt op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe.

Tijdens de zomermaanden zijn er gezellige vlooienemarkten en bij de bosmanege kan je terecht voor een buitenrit te paard. In de vaart van Bakkeveen kan uitstekend gevist worden en in het Doolhofpark wordt hett nog een hele klus om de uitgang te vinden! Ga ook zeker naar De Slotplaats Bakkeveen. Dit eeuwenoude landgoed met gerestaureerde slotboerderij is met haar tuinen en groot bos een fantastische locatie voor een high tea of een picknick in de boomgaard!

5 persoons kampeer cabin Vlinder

't Hout, Bakkeveen, Friese Wouden

  • trendy & luxe kampeer cabin, ca. 25 m²
  • de sfeer van een tent, maar met luxe comfort
  • huisdieren toegestaan
Bekijk & boek