Camperplaats in Bakkeveen

Boek je camperplaats in Bakkeveen bij Molecaten

Voor een korte of een lange vakantie, kom je lekker naar Molecaten in Bakkeveen. Een camperplaats boek je in een paar stappen.

Op vakantie met de camper, dat geeft een heerlijk vrij gevoel. Ook voor een campervakantie moet je bij Molecaten zijn. Op de camperplaats ben je altijd voorzien van elektra en water. Goed om te weten: hoe langer je met je camper bij Molecaten verblijft des te voordeliger je vakantie wordt! Bekijk al onze voordeelacties voor jouw campervakantie.

Bakkeveen is een knus dorpje en staat ook wel bekend als het enige brinkdorp in Friesland. Het ligt midden in de bossen en vlakbij het drie provinciënpunt op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe.

Tijdens de zomermaanden zijn er gezellige vlooienemarkten en bij de bosmanege kan je terecht voor een buitenrit te paard. In de vaart van Bakkeveen kan uitstekend gevist worden en in het Doolhofpark wordt hett nog een hele klus om de uitgang te vinden! Ga ook zeker naar De Slotplaats Bakkeveen. Dit eeuwenoude landgoed met gerestaureerde slotboerderij is met haar tuinen en groot bos een fantastische locatie voor een high tea of een picknick in de boomgaard!

Campercomfortplaats

't Hout, Bakkeveen, Friese Wouden

  • campercomfortplaats nabij de centrale faciliteiten
  • Aan de rand van het dorp Bakkeveen, Friesland
  • huisdieren toegestaan
Bekijk & boek