Ingerichte tent in Bakkeveen

Boek je ingerichte tent in Bakkeveen bij Molecaten

Voor een korte of een lange vakantie, kom je lekker naar Molecaten in Bakkeveen. Een ingerichte tent boek je in een paar stappen.

Vakantie in een ingerichte tent geeft dat ultieme kampeergevoel. Wil je een ingerichte tent huren voor je kampeervakantie? Wij hebben de ingerichte tent al voor je op gezet, het huren van een ingerichte tent is in een paar online stappen zo gedaan. Een verblijf in een ingerichte tent vinden (klein)kinderen ook echt fantastisch. Al onze ingerichte tenten zijn voorzien van: echte bedden met dekbedden en kussens (bedlinnen is inbegrepen bij de prijs), een compleet ingericht(e) keuken(tje) en comfortabel (tuin)meubilair.

Bakkeveen is een knus dorpje en staat ook wel bekend als het enige brinkdorp in Friesland. Het ligt midden in de bossen en vlakbij het drie provinciënpunt op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe.

Tijdens de zomermaanden zijn er gezellige vlooienemarkten en bij de bosmanege kan je terecht voor een buitenrit te paard. In de vaart van Bakkeveen kan uitstekend gevist worden en in het Doolhofpark wordt hett nog een hele klus om de uitgang te vinden! Ga ook zeker naar De Slotplaats Bakkeveen. Dit eeuwenoude landgoed met gerestaureerde slotboerderij is met haar tuinen en groot bos een fantastische locatie voor een high tea of een picknick in de boomgaard!

6 persoons ingerichte tent Papaver

't Hout, Bakkeveen, Friese Wouden

  • nieuwe 6-persoons ingerichte tent, ca. 32 m²
  • twee aparte tenten met 6 echte bedden
  • huisdieren toegestaan
Bekijk & boek

6 persoons ingerichte Fryske tent

't Hout, Bakkeveen, Friese Wouden

  • ruime 6-persoons ingerichte tent, ca. 29 m2
  • kamperen met luxe
  • huisdieren toegestaan
Bekijk & boek