Kampeer cabin in Wezuperbrug

Boek je kampeer cabin in Wezuperbrug bij Molecaten

Voor een korte of een lange vakantie, kom je lekker naar Molecaten in Wezuperbrug. Een kampeer cabin boek je in een paar stappen.

Vakantie in een kampeer cabin biedt het comfort van huren met de sfeer van kamperen. Voor wie niet over een eigen tent of caravan beschikt maar wel van het campingsfeertje houdt biedt de kampeer cabin uitkomst. Het huren van een kampeer cabin is in een paar online stappen zo gedaan. De kampeer cabin is ingericht met echte bedden, tv, toilet en keukentje met vaatwasser! Voor de douches maak je gebruik van het sanitairgebouw op de camping.

Het kleine dorpje Wezuperbrug (met slechts 210 inwoners!) ligt in aan het Oranjekanaal precies tussen Assen en Emmen in het prachtige Drenthe. De omgeving rondom Wezuperbrug staat bekend om haar mooie brinkdorpen. Wezuperbrug ligt op de Drentse Hooglande / Hondsrug; een uniek en authentiek gebied in de Oer-provincie Drenthe. Vanuit Wezuperbrug kan je paardrijden of mountainbiken door het bos, zijn er mooie musea te bezoeken, wandel je naar de prachtigste zwemplekken en leiden fietsroutes je langs de indrukwekkende hunebedden.

5 persoons kampeer cabin Vlinder

Kuierpad, Wezuperbrug, Drentse Hooglanden

  • trendy & luxe kampeer cabin, ca. 25 m²
  • op camping met o.a. klimpark en skibaan
  • huisdieren toegestaan
Bekijk & boek