Kampeer cabin in Rockanje

Boek je kampeer cabin in Rockanje bij Molecaten

Voor een korte of een lange vakantie, kom je lekker naar Molecaten in Rockanje. Een kampeer cabin boek je in een paar stappen.

Vakantie in een kampeer cabin biedt het comfort van huren met de sfeer van kamperen. Voor wie niet over een eigen tent of caravan beschikt maar wel van het campingsfeertje houdt biedt de kampeer cabin uitkomst. Het huren van een kampeer cabin is in een paar online stappen zo gedaan. De kampeer cabin is ingericht met echte bedden, tv, toilet en keukentje met vaatwasser! Voor de douches maak je gebruik van het sanitairgebouw op de camping.

Rockanje is een klein dorp aan de Noordzeekust op het Zuid-Hollandse eiland Voorne Putten. Je komt hier voor de duinen, het strand en de zee! In heel Nederland zijn er maar weinig kustgebieden waar het strand zo direct op het zuiden gericht is als in Rockanje! Bezoek in Rockanje ook Openluchtmuseum de Duinhuisjes en de oude korenmolen! Rockanje is ook de toegangspoort tot natuurgebied Voornes Duin. Ontdek dit duingebied per fiets, te voet of te paard!

5 persoons kampeer cabin Vlinder

Rondeweibos, Rockanje, Zuid-Hollandse Eilanden

  • trendy & luxe kampeer cabin, ca. 25 m2
  • de sfeer van een tent, het comfort van een cabin
  • huisdieren toegestaan
Bekijk & boek

5 persoons kampeer cabin Vlinder

Waterbos, Rockanje, Zuid-Hollandse Eilanden

  • trendy & luxe kampeer cabin, ca. 25 m2
  • de sfeer van een tent met comfort van een cabin
  • huisdieren niet toegestaan
Bekijk & boek