Nazomer op Molecaten Park Hoogduin

Reserveer nu uw verblijf in de Nazomer

Er even tussenuit is altijd fijn, dus kom lekker naar Molecaten Park Hoogduin in de Nazomer.

De ligging direct achter het hoge duin is fantastisch! Vanaf de top overziet u het Zeeuwse boerenland, Cadzand (en Knokke iets verderop), Fun & Beachsports op het strand én onze strandslaaphuisjes! Huisdieren toegestaan.

Liefhebber van een vakantie in een rustige en voordelige periode? Dan is een vakantie in de nazomer een hele goede keus. September heeft heel vaak ook nog zomerse temperaturen voor ons in petto. U kunt dus nog volop genieten van het buiten zijn. Ook is het in de nazomer nog prima fiets- en wandelweer. Boek nu en kom genieten van een heerlijke nazomer!

Strandhuisje

Tijdens uw verblijf in een strandhuisje heeft u een fenomenaal uitzicht. De strandhuisjes zijn heel slim ingericht. Echt alles zit er in! Keuken, badkamer, 6 slaapplaatsen een veranda met loungeset. Huisdieren toegestaan.


Aankomst op zaterdag 19 september
Aankomst op zaterdag 26 september

Chalet

Onze chalets zijn comfortabel ingericht en hebben allemaal een veranda. Dit knusse vakantiehuis biedt alle comfort en gemak van thuis met een compleet ingerichte keuken, eet- en zithoek met tv, WiFi tegen betaling, badkamer en tuinmeubilair. Huisdieren zijn in enkele chalets toegestaan.


Aankomst op maandag 31 augustus
Aankomst op vrijdag 4 september
Aankomst op zaterdag 5 september
Aankomst op maandag 7 september
Aankomst op donderdag 10 september
Aankomst op vrijdag 11 september
Aankomst op zaterdag 12 september
Aankomst op maandag 14 september
Aankomst op dinsdag 15 september
Aankomst op woensdag 16 september
Aankomst op donderdag 17 september