Ingerichte tent in Wateren

Boek je ingerichte tent in Wateren bij Molecaten

Voor een korte of een lange vakantie, kom je lekker naar Molecaten in Wateren. Een ingerichte tent boek je in een paar stappen.

Vakantie in een ingerichte tent geeft dat ultieme kampeergevoel. Wil je een ingerichte tent huren voor je kampeervakantie? Wij hebben de ingerichte tent al voor je op gezet, het huren van een ingerichte tent is in een paar online stappen zo gedaan. Een verblijf in een ingerichte tent vinden (klein)kinderen ook echt fantastisch. Al onze ingerichte tenten zijn voorzien van: echte bedden met dekbedden en kussens (bedlinnen is inbegrepen bij de prijs), een compleet ingericht(e) keuken(tje) en comfortabel (tuin)meubilair.

Buurtschap Wateren ligt in het Nationaal Park Drents-Friese Wold in het noordoosten van Drenthe. De vogelgeluiden, het boerenland, de zandverstuivingen, de heidevelden, de bosmeertjes en de sterrenhemel zijn hier dé grote attractie! Op al jullie tochten vind je de mooiste picknickplaatsen, maar de terrasjes (voor een Oer-Drentse pannenkoek) lonken ook. Ontdek ook het verhaal van de (on)vrije kolonieën in dit deel van Drenthe. Een heel interessant stukje Nedelandse geschiedenis!

6 persoons ingerichte Hunebed tent

Het Landschap, Wateren, Drents-Friese Wold

  • ruime 6-persoons ingerichte tent, ca. 29 m2
  • op een kampeerveld, dichtbij een speeltuin
  • huisdieren toegestaan
Bekijk & boek