Ingerichte tent in Leersum

Boek je ingerichte tent in Leersum bij Molecaten

Voor een korte of een lange vakantie, kom je lekker naar Molecaten in Leersum. Een ingerichte tent boek je in een paar stappen.

Vakantie in een ingerichte tent geeft dat ultieme kampeergevoel. Wil je een ingerichte tent huren voor je kampeervakantie? Wij hebben de ingerichte tent al voor je op gezet, het huren van een ingerichte tent is in een paar online stappen zo gedaan. Een verblijf in een ingerichte tent vinden (klein)kinderen ook echt fantastisch. Al onze ingerichte tenten zijn voorzien van: echte bedden met dekbedden en kussens (bedlinnen is inbegrepen bij de prijs), een compleet ingericht(e) keuken(tje) en comfortabel (tuin)meubilair.

Ontdek de Utrechtse Heuvelrug vanuit Leersum! Het landschap rondom Leersum met glooiende heuvels, stijlvolle landgoederen, kronkelende paden, pittoreske dopen, dichte bossen en prachtige duin- en heidegebieden verveelt geen moment! Neem onderweg ook de tijd voor een picknick om alle rust van de omgeving rondom Leersum te genieten. Vanuit Leersum zijn de steden Amersfoort, Utrecht, Wijk bij Duurstede en Wageningen ook snel bereikbaar. Wandelen en fietsen afwisselen met winkelen of een museum gaat perfect tijdens een verblijf in Leersum.

5 persoons ingerichte Safaritent

Landgoed Ginkelduin, Leersum, Utrechtse Heuvelrug

  • glamping: sfeervolle Safaritent, ca. 35 m2
  • eigen badkamer met douche, toilet en wastafel
  • huisdieren niet toegestaan
Bekijk & boek

6 persoons ingerichte tent Papaver

Landgoed Ginkelduin, Leersum, Utrechtse Heuvelrug

  • twee aparte tenten, in totaal ca. 32 m2  groot
  • sfeer van kamperen, gemak van huren
  • huisdieren niet toegestaan
Bekijk & boek