Ingerichte tent in Friesland

Boek je ingerichte tent in Friesland bij Molecaten

Voor een korte of een lange vakantie, kom je lekker naar Molecaten in Friesland. Een ingerichte tent boek je in een paar stappen.

Vakantie in een ingerichte tent geeft dat ultieme kampeergevoel. Wil je een ingerichte tent huren voor je kampeervakantie? Wij hebben de ingerichte tent al voor je op gezet, het huren van een ingerichte tent is in een paar online stappen zo gedaan. Een verblijf in een ingerichte tent vinden (klein)kinderen ook echt fantastisch. Al onze ingerichte tenten zijn voorzien van: echte bedden met dekbedden en kussens (bedlinnen is inbegrepen bij de prijs), een compleet ingericht(e) keuken(tje) en comfortabel (tuin)meubilair.

Friesland kent een bijzonder rijke historie en een veelzijdigheid aan bossen, heidevelden, zandverstuivingen en meren. Al fietsend, wandelend of op de rug van een paard zul je de mooiste plekjes van Friesland ontdekken. Bij een vakantie in Friesland hoort natuurlijk ook een dagje varen op de Friese Meren en een bezoek aan dé Friesland dagattractie bij uitstek: 'Het Kameleondorp'.

6 persoons ingerichte tent Papaver

't Hout, Bakkeveen, Friese Wouden

  • nieuwe 6-persoons ingerichte tent, ca. 32 m²
  • twee aparte tenten met 6 echte bedden
  • huisdieren toegestaan
Bekijk & boek

6 persoons ingerichte Fryske tent

't Hout, Bakkeveen, Friese Wouden

  • ruime 6-persoons ingerichte tent, ca. 29 m2
  • kamperen met luxe
  • huisdieren toegestaan
Bekijk & boek