Ingerichte tent in Gelderland

Boek je ingerichte tent in Gelderland bij Molecaten

Voor een korte of een lange vakantie, kom je lekker naar Molecaten in Gelderland. Een ingerichte tent boek je in een paar stappen.

Vakantie in een ingerichte tent geeft dat ultieme kampeergevoel. Wil je een ingerichte tent huren voor je kampeervakantie? Wij hebben de ingerichte tent al voor je op gezet, het huren van een ingerichte tent is in een paar online stappen zo gedaan. Een verblijf in een ingerichte tent vinden (klein)kinderen ook echt fantastisch. Al onze ingerichte tenten zijn voorzien van: echte bedden met dekbedden en kussens (bedlinnen is inbegrepen bij de prijs), een compleet ingericht(e) keuken(tje) en comfortabel (tuin)meubilair.

De provincie Gelderland herbergt met de Veluwe misschien wel de meest afwisselende natuur van ons land. Minder bekend in Gelderland, maar verrassend mooi zijn de 9 Hanzesteden aan de IJssel en het Veluwemeer. Voor kinderen zijn er talloze attracties te vinden in Gelderland. Denk aan het Bakkerijmuseum, de Apenheul en Burger Zoo. Gelderland levert je mooie streken!

6 persoons ingerichte Molecaten tent

De Koerberg, Heerde, Veluwe

  • ruime 6-persoons familietent ca. 30 m2
  • twee slaapcabines met zes echte bedden
  • huisdieren toegestaan

Bekijk & boek