Ingerichte tent in Utrecht

Boek uw Ingerichte tent bij Molecaten

Voor een korte of een lange vakantie, kom je lekker naar Molecaten in Utrecht. Een Ingerichte tent boek je in een paar stappen.

Vakantie in een ingerichte tent geeft dat ultieme kampeergevoel. Wilt u een ingerichte tent huren voor uw kampeervakantie? Wij hebben de ingerichte tent al voor u op gezet, voor u is het huren van een ingerichte tent in een paar online stappen zo gedaan. Een verblijf in een ingerichte tent vinden (klein)kinderen ook echt fantastisch. Al onze ingerichte tenten zijn voorzien van: echte bedden met dekbedden en kussens (bedlinnen is inbegrepen bij de prijs), een compleet ingericht(e) keuken(tje) en comfortabel (tuin)meubilair.

De prachtige 'Domstad' Utrecht wordt omringd door indrukwekkende burchten, forten en kastelen, waaronder het grootste kasteel van Nederland: Kasteel de Haar. Maak in Utrecht een tocht langs de monumentale forten of beklim het letterlijke hoogtepunt van de Utrechtse Heuvelrug: de Pyramide van Austerlitz. Ook leuk: een dagje shoppen en struinen door Utrecht of Amersfoort.

5 persoons ingerichte Safaritent

Landgoed Ginkelduin, Leersum, Utrechtse Heuvelrug

  • glamping: sfeervolle Safaritent ca. 35 m2
  • eigen badkamer
  • huisdieren niet toegestaan

Bekijk & boek

6 persoons ingerichte Molecaten tent

Landgoed Ginkelduin, Leersum, Utrechtse Heuvelrug

  • ruime tent met 6 echte bedden, ca. 30 m²
  • sfeer van kamperen, gemak van huren
  • huisdieren niet toegestaan

Bekijk & boek