Ingerichte tent in Utrecht

Boek je ingerichte tent in Utrecht bij Molecaten

Voor een korte of een lange vakantie, kom je lekker naar Molecaten in Utrecht. Een ingerichte tent boek je in een paar stappen.

Vakantie in een ingerichte tent geeft dat ultieme kampeergevoel. Wil je een ingerichte tent huren voor je kampeervakantie? Wij hebben de ingerichte tent al voor je op gezet, het huren van een ingerichte tent is in een paar online stappen zo gedaan. Een verblijf in een ingerichte tent vinden (klein)kinderen ook echt fantastisch. Al onze ingerichte tenten zijn voorzien van: echte bedden met dekbedden en kussens (bedlinnen is inbegrepen bij de prijs), een compleet ingericht(e) keuken(tje) en comfortabel (tuin)meubilair.

De prachtige 'Domstad' Utrecht wordt omringd door indrukwekkende burchten, forten en kastelen, waaronder het grootste kasteel van Nederland: Kasteel de Haar. Maak in Utrecht een tocht langs de monumentale forten of beklim het letterlijke hoogtepunt van de Utrechtse Heuvelrug: de Pyramide van Austerlitz. Ook leuk: een dagje shoppen en struinen door Utrecht of Amersfoort.

5 persoons ingerichte Safaritent

Landgoed Ginkelduin, Leersum, Utrechtse Heuvelrug

  • glamping: sfeervolle Safaritent, ca. 35 m2
  • eigen badkamer met douche, toilet en wastafel
  • huisdieren niet toegestaan
Bekijk & boek

6 persoons ingerichte tent Papaver

Landgoed Ginkelduin, Leersum, Utrechtse Heuvelrug

  • twee aparte tenten, in totaal ca. 32 m2  groot
  • sfeer van kamperen, gemak van huren
  • huisdieren niet toegestaan
Bekijk & boek