Camperplaats in Utrecht

Boek je camperplaats in Utrecht bij Molecaten

Met de camper op vakantie in Nederland? Dat geeft een heerlijk vrij gevoel! Rijdend langs de mooiste plekken van Nederland, dat is ultiem genieten! Bij Molecaten hebben we dan ook prachtige camperplaatsen beschikbaar voor een korte of lange stop in regio Utrecht. Op deze camperplaatsen in Utrecht ben je standaard voorzien van elektra en water. Hoe langer je bij Molecaten verblijft des te voordeliger je vakantie wordt! Kortom, boek jouw camperplaats in Utrecht snel en eenvoudig online bij Molecaten.

De prachtige 'Domstad' Utrecht wordt omringd door indrukwekkende burchten, forten en kastelen, waaronder het grootste kasteel van Nederland: Kasteel de Haar. Maak in Utrecht een tocht langs de monumentale forten of beklim het letterlijke hoogtepunt van de Utrechtse Heuvelrug: de Pyramide van Austerlitz. Ook leuk: een dagje shoppen en struinen door Utrecht of Amersfoort.

Voor een camperplaats in Utrecht kun je terecht op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin in Leersum, op Nationaal park Utrechtse Heuvelrug. Te midden van 95 hectare bos, heide en zandverstuivingen is het hier heerlijk toeven op de campercomfortplaatsen. Deze onverharde camperplaatsen zijn voorzien van onder andere water, elektra en rioolaansluiting. Bekijk hieronder het actuele aanbod en boek je vakantie in slechts een aantal stappen online!

Campercomfortplaats

Landgoed Ginkelduin, Leersum, Utrechtse Heuvelrug

  • op ruim veld omringd door bomen
  • hier wil je lang blijven staan!
  • huisdieren niet toegestaan

Bekijk & boek