Chalet met watersport & waterpret in de herfstvakantie

Reserveer je chalet met watersport & waterpret in de herfstvakantie bij Molecaten

Kort of lang, er even tussenuit is altijd fijn, dus kom lekker naar Molecaten. Een chalet met watersport & waterpret in de herfstvakantie is zo geboekt .

Liefhebbers van water moeten beslist hier eens op vakantie komen. Geniet - zolang het rustig is - van de fijne glinstering over het water. Op een mooie zonnige dag maakt de rust plaats voor op en top waterpret. Jong en oud op en in het water: dat is pas echt vakantie! Mooie vakantieherinneringen boordevol watersport en waterpret gaan mee naar huis.

Een chalet bij Molecaten is een comfortabel ingerichte accommodatie met bijna altijd een veranda. Niets zo fijn als lekker buiten leven! Dit knusse vakantiehuis biedt alle comfort en gemak van thuis. Alle te huren chalets hebben een compleet ingerichte keuken, eet- en zithoek met tv, WiFi, badkamer en tuinmeubilair. Verheug jij jezelf al op een verblijf in een chalet? Kies een favoriet chalet en boek snel je weekendje weg of vakantie!

Herfstvakantie! De scholen gaan weer even ‘uit’. De herfst is een prachtig jaargetijde voor een weekendje weg of herfstvakantie bij Molecaten. Moeten de dikke jassen al aan of krijgen we een herfstvakantie die nazomers aanvoelt. Molecaten is een hele fijne plek voor een gezellige herfstvakantie.

6 persoons chalet Fluitenkruid

Flevostrand, Biddinghuizen, Veluwemeer

  • nieuw ruim en luxe chalet, ca. 52 m²
  • voor een lange vakantie aan het Veluwemeer!
  • huisdieren toegestaan


Aankomst op vrijdag 1 november
Aankomst op zaterdag 2 november

Lees meer over...