Chalet met watersport & waterpret in de juni-maand

Reserveer je chalet met watersport & waterpret in de juni-maand bij Molecaten

Kort of lang, er even tussenuit is altijd fijn, dus kom lekker naar Molecaten. Een chalet met watersport & waterpret in de juni-maand is zo geboekt .

Liefhebbers van water moeten beslist hier eens op vakantie komen. Geniet - zolang het rustig is - van de fijne glinstering over het water. Op een mooie zonnige dag maakt de rust plaats voor op en top waterpret. Jong en oud op en in het water: dat is pas echt vakantie! Mooie vakantieherinneringen boordevol watersport en waterpret gaan mee naar huis.

Een chalet bij Molecaten is een comfortabel ingerichte accommodatie met bijna altijd een veranda. Niets zo fijn als lekker buiten leven! Dit knusse vakantiehuis biedt alle comfort en gemak van thuis. Alle te huren chalets hebben een compleet ingerichte keuken, eet- en zithoek met tv, WiFi tegen betaling, badkamer en tuinmeubilair. Verheug jij jezelf al op een verblijf in een chalet? Kies een favoriet chalet en boek snel je weekendje weg of vakantie!

Op vakantie in juni; voor wie niet meer hoeft te werken of geen (schoolgaande) kinderen heeft is juni een heerlijke én voordelige vakantiemaand. De natuur heeft in voorzomer-maand juni nog zijn frisgroene kleur en iedere dag blijft het maar langer, langer, langer licht! Zo geniet je extra lang van een juni-verblijf. Boek je juni-vakantie online!

6 persoons chalet Fluitenkruid

Flevostrand, Biddinghuizen, Veluwemeer

  • nieuw ruim en luxe chalet, ca. 52 m²
  • voor een lange vakantie aan het Veluwemeer!
  • huisdieren toegestaan


Aankomst op zaterdag 1 juni
Aankomst op maandag 3 juni
Aankomst op dinsdag 4 juni
Aankomst op woensdag 5 juni
Aankomst op woensdag 12 juni
Aankomst op zaterdag 15 juni
Aankomst op maandag 24 juni
Aankomst op dinsdag 25 juni

Lees meer over...