Chalet aan zee in de herfst

Reserveer je chalet aan zee in de herfst bij Molecaten

Kort of lang, er even tussenuit is altijd fijn, dus kom lekker naar Molecaten. Een chalet aan zee in de herfst is zo geboekt .

Een vakantie aan zee. Die bestemming staat bij velen op het verlanglijstje. Zoek niet verder, want je hebt je verblijf voor een heerlijke lange strandvakantie of weekendje uitwaaien aan zee gevonden. De kilometerslange stranden lopen geleidelijk af in zee; plezierig voor de kleintjes dus! De strandpaviljoens en de prachtige duinen dragen bij aan het ‘helemaal weg’ gevoel.

Een chalet bij Molecaten is een comfortabel ingerichte accommodatie met bijna altijd een veranda. Niets zo fijn als lekker buiten leven! Dit knusse vakantiehuis biedt alle comfort en gemak van thuis. Alle te huren chalets hebben een compleet ingerichte keuken, eet- en zithoek met tv, WiFi, badkamer en tuinmeubilair. Verheug jij jezelf al op een verblijf in een chalet? Kies een favoriet chalet en boek snel je weekendje weg of vakantie!

Herfst! Een prachtig jaargetijde voor een weekendje weg of lange herfstvakantie. In het bos zijn de herfstkleuren op haar mooist en de avonden al gezellig lang. Liever uitwaaien aan zee en genieten van de herfstzon? De Molecaten parken zijn een uitstekende keuze voor een vakantie in de herfst! Kies je verblijf en boek je herfstvakantie online.

4 persoons chalet Parnassia

Rondeweibos, Rockanje, Zuid-Hollandse Eilanden

  • luxe 4-pers. chalet, ca. 37 m2
  • bijzonder leuk ingericht en met 2 badkamers
  • huisdieren toegestaan


Aankomst op zaterdag 21 september
Aankomst op maandag 7 oktober
Aankomst op dinsdag 8 oktober
Aankomst op woensdag 9 oktober
Aankomst op donderdag 10 oktober

6 persoons chalet Parnassia XL

Rondeweibos, Rockanje, Zuid-Hollandse Eilanden

  • modern en luxe 6-pers. chalet, ca. 40 m²
  • ideaal verblijf aan zee voor grotere gezinnen
  • huisdieren toegestaan


Aankomst op vrijdag 18 oktober
Aankomst op vrijdag 25 oktober
Aankomst op zaterdag 2 november