Herfst in de regio Utrechtse Heuvelrug

Reserveer nu je verblijf in de herfst in de regio Utrechtse Heuvelrug

Een korte of lange vakantie, er even tussenuit is altijd fijn, dus kom in de herfst lekker naar Molecaten in de regio Utrechtse Heuvelrug.

De Utrechtse Heuvelrug is de favoriete regio bij liefhebbers van oneindige fiets- en wandeltochten, rust en stilte, maar ook van actie en vermaak. Het is in dit gebied waar je het ‘stilste plekje’ van Nederland vindt. Waar je jezelf kunt wanen in de tijd van prinsen & prinsessen en waar kinderen kennis maken met de bewoners van het bos. De Utrechtse Heuvelrug is een regio om ‘verliefd’ op te worden!

Herfst! Een prachtig jaargetijde voor een weekendje weg of lange herfstvakantie. In het bos zijn de herfstkleuren op haar mooist en de avonden al gezellig lang. Liever uitwaaien aan zee en genieten van de herfstzon? De Molecaten parken zijn een uitstekende keuze voor een vakantie in de herfst! Kies je verblijf en boek je herfstvakantie online.

Dit zijn accommodaties voor de beste tradities met de hele familie of een grote groep vrienden! Niets zo leuk als met fijne familie of vrienden eropuit te gaan en te kunnen verblijven in een accommodatie waar je samen comfortabel bij elkaar kunt zijn. Huisdieren niet toegestaan.


Aankomst op maandag 23 september
Aankomst op maandag 30 september
Aankomst op dinsdag 1 oktober
Aankomst op woensdag 2 oktober
Aankomst op maandag 7 oktober
Aankomst op dinsdag 8 oktober
Aankomst op woensdag 9 oktober
Aankomst op vrijdag 11 oktober
Aankomst op zaterdag 12 oktober
Aankomst op maandag 14 oktober
Aankomst op dinsdag 15 oktober