Hemelvaartvakantie in de regio Friese Wouden

Reserveer nu je verblijf in de hemelvaartvakantie in de regio Friese Wouden

Een korte of lange vakantie, er even tussenuit is altijd fijn, dus kom in de hemelvaartvakantie lekker naar Molecaten in de regio Friese Wouden.

In de Friese Wouden wisselen kleinschalige landschappen met mooie bossen, houtwallen, heidevelden, graslanden en kronkelende beken elkaar af. In de zuidoosthoek van Friesland (op het 3 provinciënpunt van Friesland, Drenthe en Groningen) is van alles te doen. Je vindt in de Friese wouden onder meer wandelroutes, een speelbos en nog veel meer leuks voor kinderen!

Al plannen voor Hemelvaart? Hemelvaart is een populair vakantieweekend! Wacht niet te lang met het boeken van dit lekker lange vakantieweekend (woensdag t/m maandag). Wij Nederlanders gaan er graag op uit met Hemelvaart. Er wordt al volop geboekt. Kies snel je Hemelvaart vakantieplekje en geniet!

Met een verblijf in een chalet ervaar je het gemak van huren met de sfeer van kamperen. Hoe fijn is dat! Huisdieren welkom.


Aankomst op woensdag 28 mei

Lekker luxe en toch kamperen in de bossen van Friesland! Bij aankomst op de camping staat de sfeervol ingerichte tent al voor je klaar. Huisdieren toegestaan.


Aankomst op woensdag 28 mei

'Glamping' in Friesland! De kampeer cabin heeft de sfeer van een tent, maar biedt alle comfort en luxe van een cabin. Huisdieren welkom.


Aankomst op woensdag 28 mei

Ieder kampeerplekje op ’t Hout heeft zijn eigen charme en ieder kampeerveld heeft zijn eigen speelfaciliteiten voor kinderen. Huisdieren toegestaan.


Aankomst op woensdag 28 mei

Molecaten Park 't Hout biedt ruime campercomfortplaatsen, ideaal voor je campervakantie in Friesland. Huisdieren toegestaan.


Aankomst op woensdag 28 mei