Hemelvaartvakantie in de regio Schouwen-Duiveland

Reserveer nu je verblijf in de hemelvaartvakantie in de regio Schouwen-Duiveland

Een korte of lange vakantie, er even tussenuit is altijd fijn, dus kom in de hemelvaartvakantie lekker naar Molecaten in de regio Schouwen-Duiveland.

Het Noordzeestrand van Schouwen-Duiveland ligt achter imposante duinpartijen en is, mede dankzij de vele zonuren, heel populair. Om alle liefhebbers de ruimte te geven, is de kustlijn onderverdeeld in verschillende strandtypen. Er zijn familiestranden, natuurstranden en (water)sportstranden. Zo is geen stranddag hetzelfde; strand-hoppen maar!

Al plannen voor Hemelvaart? Hemelvaart is een populair vakantieweekend! Wacht niet te lang met het boeken van dit lekker lange vakantieweekend (woensdag t/m maandag). Wij Nederlanders gaan er graag op uit met Hemelvaart. Er wordt al volop geboekt. Kies snel je Hemelvaart vakantieplekje en geniet!

Huur voor je strandvakantie één van onze comfortabele en luxe 2, 4 of 6 persoons chalets. Huisdieren toegestaan in type Weideklokje, Watersnip en Fluitenkruid.


Aankomst op woensdag 28 mei

Een kampeerplaats bij zee voor iedereen! Er zijn autovrije velden met comfortplaatsen en comfortplusplaatsen. Huisdieren toegestaan.


Aankomst op woensdag 28 mei

Op campervakantie in Zeeland? Op camping Wijde Blick bieden we speciaal verharde camperplaatsen. Huisdieren welkom!


Aankomst op woensdag 28 mei