Klimpark op Molecaten Outdoor Drenthe in Wezuperbrug

Alle klimparcoursen op een rij


Het klimpark van Molecaten Outdoor Drenthe bestaat uit drie klimparcoursen en een fantastische zipline! Ca. 1,5 uur lang ben je geconcentreerd aan het klimmen, maar ervaar je ook een fantastische kick. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent; dit klimpark smaakt naar vaker en meer!

Tijdens het doorlopen van het parcours ben je altijd (tevens verplicht!) gezekerd. Veiligheid staat voorop!
 
Parcoursen klimpark Molecaten Outdoor Drenthe 15

Op 1 meter hoogte

Voor beginners en kinderen vanaf 4 jaar (1.00 – 1.30 m. lengte) kan er op een hoogte van 1 meter naar hartenlust geklommen en geklauterd worden. Alles gebeurt onder toeziend oog van instructeurs en/of ouders.

Bekijk de entreeprijzen
Parcoursen klimpark Molecaten Outdoor Drenthe 21

Op 4 meter hoogte

Een stap verder en een niveau hoger dan de Racoon Rumble. Uiterste concentratie en inzet is vereist met hindernissen als de trapeze, apenbrug, swingplanken en rollende stijgbeugels. Als je dit parcours hebt volbracht ben je klaar voor ‘Monkey Madness’.

Bekijk de entreeprijzen
Parcoursen klimpark Molecaten Outdoor Drenthe 19

Op 7 meter hoogte

Bij het zien van dit klimparcours op het hoogste niveau is het even slikken. Je kruipt in de huid van een koorddanser en komt enkele pittige hindernissen tegen. Het heroïsche gevoel na afloop is de spanning meer dan waard!

Bekijk de entreeprijzen
Parcoursen klimpark Molecaten Outdoor Drenthe 14

Vanaf 7 meter hoogte

De ultieme adrenaline kick krijg je van de twee ziplines! Kies voor de zipline die in 2 etappes ca. 100 meter overbrugt of de 4-etappes zipline van bijna 300 meter. Of nog beter: doe ze allebei! Heerlijk die spanning in de buik, wind in het gezicht, dit voelt als vliegen!

Bekijk de entreeprijzen