Klimpark op Molecaten Outdoor Drenthe in Wezuperbrug

Alle klimparcoursen op een rij


Het klimpark van Molecaten Outdoor Drenthe bestaat uit drie klimparcoursen en een fantastische zipline! Ca. 1,5 uur lang bent u geconcentreerd aan het klimmen, maar ervaart u ook een fantastische kick. Het maakt niet uit hoe jong of oud u bent; dit klimpark smaakt naar vaker en meer!

Tijdens het doorlopen van het parcours bent u altijd (tevens verplicht!) gezekerd. Veiligheid staat voorop!
 

Klimparcours 'Raccoon Rumble'

Op 1 meter hoogte

Voor beginners en kinderen vanaf 4 jaar (1.00 – 1.30 m. lengte) kan er op een hoogte van 1 meter naar hartenlust geklommen en geklauterd worden. Alles gebeurt onder toeziend oog van instructeurs en/of ouders.

Klimparcours 'Path of the Grizzly'

Op 4 meter hoogte

Een stap verder en een niveau hoger dan de Racoon Rumble. Uiterste concentratie en inzet is vereist met hindernissen als de trapeze, apenbrug, swingplanken en rollende stijgbeugels. Als u dit parcours heeft volbracht bent u klaar voor ‘Monkey Madness’.

Klimparcours 'Monkey Madness'

Op 7 meter hoogte

Bij het zien van dit klimparcours op het hoogste niveau is het even slikken. U kruipt in de huid van een koorddanser en komt enkele pittige hindernissen tegen. Het heroïsche gevoel na afloop is de spanning meer dan waard!

Zippline parcours 'Flight of the Eagle'

Vanaf 7 meter hoogte

De ultieme adrenaline kick krijgt u van de twee ziplines! Kies voor de zipline die in 2 etappes ca. 100 meter overbrugt of de 4-etappes zipline van bijna 300 meter. Of nog beter: doe ze allebei! Heerlijk die spanning in de buik, wind in het gezicht, dit voelt als vliegen!