Vlotbouwen bij Molecaten Outdoor Drenthe, Wezuperbrug

Hoe goed kan jij samenwerken?

Een vlot bouwen is een leuke en uitdagende activiteit. Want ben jij goed in samenwerken? Op ons park vind je een prachtige grote vijver die je met een goed vlot kunt oversteken, maar ben jij in staat om met je team een solide vlot te bouwen?

Onze instructeur neemt de groep mee naar het strand voor de uitleg en de materialen (lange houten palen, drijvende tonnen en touw). Hierna kan de groep starten met de bouw van het vlot... een goed drijvende hopelijk. Zodra iedereen van het groepje op het vlot zit volgen er verschillende uitdagingen. Denk hierbij aan een rondje om het eiland varen of iedereen moet drie plaatsen doorschuiven. Klinkt makkelijk, maar probeer het maar eens! Veel plezier en geniet van het teamwork en de competitie!

Een zwemdiploma is wel verplicht, omdat Vlotbouwen een wateractiviteit is. 

  • € 8,00 per persoon (duur: ca. 1,5 uur)
Reserveer je uitje vlotbouwen
Kanoverhuur Molecaten Outdoor Drenthe 02

Kinderfeestje of groepsuitje?

Wil je deze activiteit graag ondernemen met een groep (kinderen of volwassenen), de klas of tijdens een teamuitje? Superleuk idee!

Alle infomatie én de groepskorting vind je hier: 

Parcoursen klimpark Molecaten Outdoor Drenthe 19

Koop de Avonturenpas

Molecaten Outdoor Drenthe heeft zoveel gave outdoor activiteiten... het zijn er veel te veel voor één dag. Daarom is er voor slechts € 48,- de Avonturenpas. Koop de pas voor jezelf of geef het cadeau!
Lees er alles over >