Boogschieten bij Molecaten Outdoor Drenthe, Wezuperbrug

Dat vereist opperste concentratie!

Hey, Robin Hood! Dat klinkt als een fascinerende activiteit, niet? Om met boogschieten het target nauwkeurig te raken is focus en concentratie vereist. Het is een geweldige sport om mentale vaardigheden te ontwikkelen. Interessant weetje: een pijl kan wel met 200 km/u gaan. Wauw!

Het boogschieten begint altijd met een veiligheidsuitleg van onze instructeur en een proefronde. Daarna begint de echte competitie met verschillende spellen en uitdagingen. Na ongeveer een uur wordt bepaald wie de beste schutter van de dag is. Diegene moet het natuurlijk opnemen tegen onze professionele boogschiet-instructeur!
Deze activiteit kan al gedaan worden vanaf 8 jaar en omdat het een vrij rustige activiteit is kunnen ook de wat oudere deelnemers meedoen.

Bekijk ook: kinderfeestje met boogschietenschoolreis met boogschieten

Vanaf 8 jaar

  • € 10,50 per persoon
  • minimum aantal deelnemers: 6
Reserveer je uitje boogschieten
Kanoverhuur Molecaten Outdoor Drenthe 02

Kinderfeestje of groepsuitje?

Wil je deze activiteit graag ondernemen met een groep (kinderen of volwassenen), de klas of tijdens een teamuitje? Superleuk idee!

Alle infomatie én de groepskorting vind je hier: 

Parcoursen klimpark Molecaten Outdoor Drenthe 19

Koop de Avonturenpas

Molecaten Outdoor Drenthe heeft zoveel gave outdoor activiteiten... het zijn er veel te veel voor één dag. Daarom is er voor slechts € 48,- de Avonturenpas. Koop de pas voor jezelf of geef het cadeau!
Lees er alles over >