Klimpark bij Molecaten Outdoor Drenthe in Wezuperbrug

Klimparcoursen en entreeprijzen


Het klimpark van Molecaten Outdoor Drenthe bestaat uit klimparcoursen op drie hoogtes en fantastische ziplines. Het hoogste parcours is wel 7 meter hoog! Om de veiligheid en het plezier voor alle gasten te garanderen is het klimpark opgedeeld in twee leeftijdscategorieën. Tijdens het doorlopen van het parcours zijn al onze klimmers gezekerd door ons splinternieuwe veiligheidssysteem. Veiligheid staat voorop.

1 meter klimparcours voor kinderen 4 t/m 7 jaar

Onze instructeurs voorzien de kinderen van een integraal-klimgordel. Hieraan hangen twee speciale ‘kinder’-veiligheidshaken. Er volgt een duidelijke uitleg en zodra alle kinderen begrijpen hoe hiermee om te gaan, kan het klimmen op het 1 meter parcours beginnen.

Op het 1 meter parcours kunnen de instructeurs gemakkelijk de jongste klimapen helpen of eventuele aanwijzingen geven. Dit parcours hangt niet zo hoog, maar dat doet niks af aan de moeilijkheidsgraad van dit parcours.
Tijdsduur inclusief instructie: maximaal 1 uur

4 en 7 meter klimparcours voor klimmers vanaf 8 jaar (en minimaal 130 cm lichaamslengte)

Tijdens een duidelijke uitleg van onze instructeurs krijg je als deelnemer een klimgordel aan. Aan deze klimgordel zit een set ‘veiligheidshaken’. Om te begrijpen hoe deze werken volbreng je eerst het oefenparcours. Daarna ga je samen met de instructeurs naar het klimpark. Via een eerste ladder kom je op 4 meter hoogte.

De parcoursen in het klimpark hebben op zowel 4 meter als op 7 meter hoogte een parcours links en een parcours rechts. In totaal zijn er dus 4 verschillende parcoursen! Heb je het 4 meter parcours voltooid, dan mag je door naar het hoger gelegen 7 meter parcours. Daarna sluit je het klimmen af met de ziplines en sta je weer met beide benen op de grond!
Tijdsduur inclusief instructie: 1,5 - 2 uur

Reserveren is noodzakelijk in verband met begeleiding vanuit Molecaten Outdoor Drenthe.

Reserveer je activiteit(en) door ons te bellen of een e-mail te sturen. Neem contact op >
Parcoursen klimpark Molecaten Outdoor Drenthe 06

4 - 7 jaar

  • € 10,50 per persoon
  • 1 uur klimmen
Reserveer je klimpark uitje
Parcoursen klimpark Molecaten Outdoor Drenthe 04

8 jaar en ouder

  • € 19,00 per persoon
  • Minimale lichaamslengte: 1,30 m.
  • 2 uur klimmen
Reserveer je klimpark uitje
Kanoverhuur Molecaten Outdoor Drenthe 02

Kinderfeestje of groepsuitje?

Wil je deze activiteit graag ondernemen met een groep (kinderen of volwassenen), de klas of tijdens een teamuitje? Superleuk idee!

Alle infomatie én de groepskorting vind je hier: 

Parcoursen klimpark Molecaten Outdoor Drenthe 19

Koop de Avonturenpas

Molecaten Outdoor Drenthe heeft zoveel gave outdoor activiteiten... het zijn er veel te veel voor één dag. Daarom is er voor slechts € 48,- de Avonturenpas. Koop de pas voor jezelf of geef het cadeau!
Lees er alles over >