Zeil- & surflessen op het Veluwemeer, bij Harderwijk

Wordt u watersportfan?

Zeilschool De Randmeren verzorgt in de periode april t/m september zeil- en surfcursussen voor jeugd en volwassenen. U kunt leren zeilen met z'n tweeën, uw vriendenclub of het hele gezin! Bijna alle cursussen lopen synchroon. Dat maakt het mogelijk dat het hele gezin tegelijk op zeilcursus gaat. De ouders op de Polyvalk of Fox 22 en de kinderen in de Optimist of de uitdagende Laser Pico of RS Feva.

Gasten van Molecaten Park Flevostrand ontvangen 10% korting op de cursusprijzen en de verhuurtarieven van zeilschool De Randmeren! Vermeld bij boeking het reserveringsnummer van uw verblijf op Molecaten Park Flevostrand. Kijk voor prijzen en reserveren op de officiële website van zeilschool De Randmeren >
 

In alle zeil- en surfcursussen wordt toegewerkt naar een landelijk erkend CWO diploma. Alle zeil- en surfcursussen worden gegeven in de volgende disciplines:

  • 7 - 12 jaar: jeugdzeilen in de Optimist
  • 12 - 15 jaar: jeugdzeilen in de Laser Pico en surfen
  • vanaf 15 jaar: zwaardbootzeilen in de RS Feva, Laser Bahia en surfen
  • volwassenen: kielbootzeilen in de Polyvalk en Fox 22

Bekijk de cursus prijzen

De jeugdcursussen vinden dagelijks plaats van 9.00 – 17.00 uur met een pauze van 12.30 – 13.30 uur. De ochtendlessen voor de pauze, de middaglessen erna.

De lessen voor volwassenen beginnen om 9.30 uur en eindigen 's middags om 16.30 uur. Bij daglessen wordt een lunch verstrekt en zwemvesten en wetsuits zijn standaard in het lespakket inbegrepen.

Lees meer informatie