Zeil- & surflessen op het Veluwemeer, bij Harderwijk

Wordt u watersportfan?

Zeilschool De Randmeren verzorgt in de periode april t/m september zeil- en surfcursussen voor jeugd en volwassenen. U kunt leren zeilen met z'n tweeën, uw vriendenclub of het hele gezin! Met de zomerweek cursussen lopen alle cursussen synchroon. Dat maakt het mogelijk dat het hele gezin tegelijk op zeilcursus gaat. De ouders op de Polyvalk of Fox 22 en de kinderen in de Optimist of de uitdagende Topaz of Laser Argo.

Gasten van Molecaten Park Flevostrand ontvangen 10% korting op de cursusprijzen en de verhuurtarieven van zeilschool De Randmeren! Vermeld bij boeking het reserveringsnummer van uw verblijf op Molecaten Park Flevostrand. Kijk voor prijzen en reserveren op de officiële website van zeilschool De Randmeren >
 

In alle zeil- en surfcursussen wordt toegewerkt naar een landelijk erkend CWO diploma. Voor de jeugd is er vanaf de ochtend tot de avond een leuk en actief programma. Dit alles inclusief lunch. De zomerweek cursussen vinden plaats van maandag t/m vrijdag en worden gegeven in de volgende disciplines:

  • 7 - 12 jaar: jeugdzeilen in de Optimist ( CWO I en CWO II)
  • 11 - 14 jaar: jeugdzeilen in de Open Bis (CWO III)
  • 11 - 14 jaar: 2-mans jeugdzeilen in de Topaz (CWO I, CWO II en CWO III)
  • 11 - 19 jaar: windsurfen (CWO I, CWO II en CWO III)
  • 15 - 19 jaar: zwaardbootzeilen (CWO I, CWO II en CWO III)
  • volwassenen: kielbootzeilen in de Fox 22 of Polyvalk

Bekijk de cursus prijzen

Het is bij Zeilschool De Randmeren ook mogelijk om 3, 6 of 12 flexlessen te nemen. Deze lessen op de Fox22 kunt u zelf inplannen via een online systeem. De lessen worden gegeven op doordeweekse avonden en in het weekend. Neemt u zes flexlessen? Dan heeft u garantie voor het behalen van uw CWO I diploma.

Lees meer informatie